Obelix 140 Napisano Jul 8, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan pa jbg to sve pred voznju slikano... Ajd' sad jednu da te možemo prepoznati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_EXTREM 0 Napisano Jul 8, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan evo da me prepoznate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ahaaa znaci tebe vidjam sa susterom stalno ;D ;D ;D ;D ;D pozdravi mi sustera... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_EXTREM 0 Napisano Jul 8, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan pa mene koga ces drugo ja sam mu najbolja drugarica....idem sa njim kad mi cale besan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.st 2 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: 43°30′N-16°27′E Prijavi odgovor kao problematičan moja slika je u avataru i evo još jedna mene i motora: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jul 10, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene jos malo,inace ne secam se kada je ovo slikano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Jul 11, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan http://i264.photobucket.com/albums/ii189/krasuljak/bokismajli-1.jpg Moja nova frizura i ja. extra, i frizura, i ti.... 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 13, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih novijih slika. Na prvoj me slikali nekim telefonom kada sam se vratio sa malo duzeg puta.....Na Zlatiboru toliko smoga kao da sam u BG.Bash se izgradio i na zalost izgubio shmek... Na drugoj sam pre 10 ak dana u Igalu..Lepa plaza "Kruso"....prijatan odmor... Na trecoj sam ja i drugar Peca(suzuki) u Kraljevu na Beranovcu.Tog dana je poginuo jedan takmicar.Jako mlad decko...Zbog toga smo se svi skenjali i otisli kuci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivac 0 Napisano Jul 13, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki B-King 1340 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i mene Postovani clanovi!! Pozz iz Sapca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
junior 0 Napisano Jul 13, 2008 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene.... pozdrav svima......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2618 Napisano Jul 13, 2008 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene na novoj makini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Jul 18, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan ja i mala kuca da nekaze neko kako se krijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DanielaGT 0 Napisano Jul 22, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo sam ja... Obicno nisam ovako ozbiljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 23, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sam ja... Obicno nisam ovako ozbiljna. Svaka devojčica sa fenderom u ruci je više nego ozbiljna.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DanielaGT 0 Napisano Jul 23, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo moguce, ali ovde sam stvarno previse ozbiljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEDA 2 Napisano Jul 24, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozz...vidim Robikinu NINU... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano Jul 24, 2008 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam namrsten, sunce valjda!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jul 24, 2008 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz...vidim Robikinu NINU... Robijeva Nina, Robijeva garaza, Djurin Ducati, samo Dejan svoj covek :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jul 24, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene jos malo UMETNICKE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Jul 24, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Jul 25, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i mene sa nedavno vracene voznje po planinama Srbije i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trte 0 Napisano Jul 27, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ето мене Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Jul 28, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda profi igranje bilijara (u prevodu igram katastrofa al ne poziram lose hahahaha). ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5783 Napisano Jul 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Je l' ovako? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Jul 28, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan da da tako:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...