Davor_ 55 Napisano Jun 29, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prepelac 0 Napisano Avgust 21, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Nikako da uspem da se ulogujem i predstavim kao novi clan iz Kikinde vlasnik aprilie 500 scarabeo koju sam kupio od naseg clana poznatog svima iz cacka,ukratko prezadovoljan lepim~ruznim motorom,ako uspem da zakacim sliku odgovor ce biti na njoj kako izgladam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeVille 1 Napisano Septembar 19, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo je bilo pre 4 godina dok sam imao kosu i kawasaki, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Octobar 14, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja50 6 Napisano Novembar 22, 2014 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dok ja skontam kako se kace slike .... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Novembar 25, 2014 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene... Ja sam ovaj u sredini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjaVFR 1 Napisano Novembar 30, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: Honda VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene! Ja sam ovaj levi.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris1989 1 Napisano Decembar 6, 2014 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moj vrsnjak :-) Trenutno u ovako obucen al uskoro se nadam da ce biti presvucen :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Decembar 6, 2014 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene jedna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Decembar 6, 2014 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan A ovo je moja ekipa :moto3: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Februar 3, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan pokusaj da ubacim sliku me <ludi_aca@yahoo.com>; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kmet2 50 Napisano Februar 4, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Slovenija Motocikl: KTM 1190ADV ,Ducati Multistrada1200S Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene u Crni Gori (Plužine) kad su me mali dečki zahvatili mogao sam da provozam celo selo ...... I još jedna s prijateljom,isto Plužine..... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Februar 16, 2015 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ponekad sam i na Harliju ali dosta redje. Pošto sam u fazi pisanja putopisa malo da uredim moje prisustvo na sajtu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Klaške 7 Napisano Mart 8, 2015 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xt660z Tenere, Suzuki DRZ 400E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i da se sto vise vidjamo na putevima ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris1989 1 Napisano Mart 24, 2015 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne slike tek sklopljne tenere i mojih mehanicara i mene.. Majstor Marko sa desne strane Viktor u sredini i ja sa leve strane.. Sa telefona postavljam pa ne znam zaszo mi non stop okrece sliku naopacke.. Nemojte zameriti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 24, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna od mene Nije nesto ali aj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Mart 28, 2015 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Еве ме У здравље 29 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Mart 28, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Već sam kačio sliku zarad nečeg drugog, ali evo još jednom na pravom mestu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Mart 28, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje slike... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARS3N1C_88 14 Napisano Maj 7, 2015 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo mojih slika xDhttp://s2.postimg.cc/r143u2qyx/s_62.jpghttp://s7.postimg.cc/j33awghuz/533765781_Bewir_L.jpg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 964 Napisano Maj 8, 2015 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lowlander 78 Napisano Jul 11, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banat ravni Motocikl: Kawasaki z750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skut 1 Napisano Jul 21, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prva voznja (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Jul 21, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Seno, slama... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
westsilver 2 Napisano Jul 23, 2015 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene nije me bilo duze vreme ali tu sam! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...