Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Iako je jutros skala na termometru pokazala -2C, to nije moglo da nas spreci da se okupimo u centru grada ,i malo, koliko god to mogli, ulepsamo ovaj predivan dan svim zenama ovoga grada. Za svaki cvet koji smo darivali, uz poljubac dobili smo i ono sto me najvise obradovalo danas.. radosni osmeh Izvinjavam se crko mi aparat i pre nego sto sam mogao neke lepe slicice da okinem MK Kraljevi Slobode - Svilajnac *Budi bajker pokloni cvet 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 8, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Bravo bajkeri!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 8, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST Divnoooooooooooooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstoriii!!!! Valjalo bi ovo u BG-u dogodine organizovati .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Gile ja tebe ne vidim nigde Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Mart 8, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Šmekeri,nema šta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Mart 8, 2011 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Svilajnčani, odlična ideja i promocija vašeg moto kluba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Gile ja tebe ne vidim nigde Svaka cast kazem ti crko mo aparat posle 10 slicica.. Ima drugar jos neku sliku prebacicu od njega. Da vam ne pricam o panicnim napadima kada Bokilic sa kapuljacom iskace sa karanfilom na cure.. (Jbga mora da se cuva) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast momciii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 9, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Gile ja tebe ne vidim nigde Svaka cast kazem ti crko mo aparat posle 10 slicica.. Ima drugar jos neku sliku prebacicu od njega. Da vam ne pricam o panicnim napadima kada Bokilic sa kapuljacom iskace sa karanfilom na cure.. (Jbga mora da se cuva) al meni ni jedna nije pobegla :nanana: i svaka je primila ...... poklon cvetic karanfilic.... a bogme od nekih su bezale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Mart 9, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast momciii A Bokilicu nista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan al meni ni jedna nije pobegla :nanana: i svaka je primila ...... poklon cvetic karanfilic.... a bogme od nekih su bezale haha od mene isto nijedna nije pobegla , ali onaj zadnji cvetic mislim da je bio najsladji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 9, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan al meni ni jedna nije pobegla :nanana: i svaka je primila ...... poklon cvetic karanfilic.... a bogme od nekih su bezale haha od mene isto nijedna nije pobegla , ali onaj zadnji cvetic mislim da je bio najsladji... leleeee,,to tamo u mts de si nosiooo,, aa barabo jedna,,ima da te ozenimo na kraju sto tebi da bude bolje , da vidis kako je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Mart 9, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan ma bokilic je cudo bez njega propala akcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...