lav45 4 Napisano Septembar 2, 2018 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege. Crko mi je regler. Jel imao neko iskustva sa ovim problemom, pa da preporuci da li raditi reparaciju ili kupiti novi/polovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Septembar 2, 2018 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Joska i Zika sa foruma rade reglere i dobra su zamena za fabricki, po dosta nizoj ceni. Ja sam uzimao od obojice i zadovoljan sam. Kod Joske dobijes komplet sve novo, Zika spakuje u kuciste od tvog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Septembar 2, 2018 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pitam jer sam bio do majstora koji je zamenio za polovan koji sada ne puni. Kaze da je stari vec otvaran pa dal se ispalati opet otici na opciju reparacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14145 Napisano Septembar 2, 2018 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ta reparacija je stavljanje novih komponenti u staro kuciste koje ima ulogu hladnjaka i ostaje isti raspored srafova kada ga vracas, u sustini je nov. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Septembar 2, 2018 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj regler sam dobio na koriscenje, cena bi mu bila 50e. Da li je isplativije javiti se Ziki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14145 Napisano Septembar 2, 2018 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Taj od 50€ moze sutra da rikne, ovi su oko 70€ (ne drzi me za rec ali nije mnogo skuplje,ako je) i imas garanciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Septembar 2, 2018 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 50 su ovi i mislim da nema greske. Testirani su u uslovima kakve na motoru nikad nece imati i pedantno odradjeni. Nema mesta za brigu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Septembar 2, 2018 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan "zika56" tel. 063 106 39 37 ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amoss 9 Napisano Octobar 24, 2018 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki FreeWind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Al je ovde mrtvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amoss 9 Napisano Octobar 24, 2018 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki FreeWind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 25, 2018 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo care :), lepi su krajevi ovde za pentranje motorom. Trebao si i kKablar posetiti. Zalim sto sad nemam motor, rado bih se pridruzio voznji. A kad si vec iz Valjeva, predlazem i da sa divcibara predjes ka ravnoj gori, ako vec nisi isao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amoss 9 Napisano Octobar 27, 2018 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki FreeWind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kablar nije moglo da se izadje miniran put sire ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 29, 2018 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan On 27.10.2018. at 18:11, Amoss je napisao: Kablar nije moglo da se izadje miniran put sire ga Juce bio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amoss 9 Napisano Octobar 30, 2018 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki FreeWind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je sad put ako si izlazio pre banje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amoss 9 Napisano Octobar 30, 2018 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki FreeWind 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amoss 9 Napisano Octobar 30, 2018 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki FreeWind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole99 5 Napisano Novembar 4, 2018 U prolazu, 43 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav da li neko zna okvirno koja bi cena bila da se promeni dihtung cilindra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 4, 2018 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je cena dihtunga oko 30-tak eura, ostalo zavisi koliko ti majstor naplati njegov rad. @Amoss Kak'e prelepe terene imate, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole99 5 Napisano Novembar 4, 2018 U prolazu, 43 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesto oko 30e tolko sam video, al eto zanima me kolko okvirno kosta da mi to sredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 6, 2018 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi od majstora do majstora koliko naplacuju. Mada mislim da ne bi trebalo da te izadje sve ukupno vise od 60 eura. Kolege, da vas pitam nesto... Jel stavljao mozda neko vecu dimenziju prednje gume na Winda? Umesto 100/90/19 da je stavio 110/90/19? I sta bi se dobilo s vecom dimenzijom a sta izgubilo? Pitam jer me nervira kada mi prednji tocak udje u neke "riseve" na asfaltu, kao da je neko plugom slucajno zaorao beton (nailazio sam par puta na takve stvari)... pa mi prednji tocak postane na momenat neposlusan, prati putanju tog "risa" pa moram da se vadim odatle. Interesuje me da li bi se to moglo izbeci sa 110 dimenzijom prednje gume ili da li bi se to bar malo smanjilo? Nije kriticno ali ako ne primetim te "riseve" na vreme zna da bude malo neprijatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole99 5 Napisano Novembar 6, 2018 U prolazu, 43 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde bih mogao da nabavim delove tj zaptivace? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amoss 9 Napisano Novembar 6, 2018 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki FreeWind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Wolflord je napisao: Sve zavisi od majstora do majstora koliko naplacuju. Mada mislim da ne bi trebalo da te izadje sve ukupno vise od 60 eura. Kolege, da vas pitam nesto... Jel stavljao mozda neko vecu dimenziju prednje gume na Winda? Umesto 100/90/19 da je stavio 110/90/19? I sta bi se dobilo s vecom dimenzijom a sta izgubilo? Pitam jer me nervira kada mi prednji tocak udje u neke "riseve" na asfaltu, kao da je neko plugom slucajno zaorao beton (nailazio sam par puta na takve stvari)... pa mi prednji tocak postane na momenat neposlusan, prati putanju tog "risa" pa moram da se vadim odatle. Interesuje me da li bi se to moglo izbeci sa 110 dimenzijom prednje gume ili da li bi se to bar malo smanjilo? Nije kriticno ali ako ne primetim te "riseve" na vreme zna da bude malo neprijatno Nista posebno neces dobiti osim sto mozes da napravis gore - ja sam na prethodnom motoru KLE imao sire gume za po 10 nego sto je fabricki propisano - kad sam vratio na fabricke kao da vozim drugi motor - sa sirim gumama mi je pravio otpor pri obaranju motora - zato ti savetujem ostavi fabricke a malo vise otvori oci svima se to desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 6, 2018 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Nadao sam se da bi to mozda malo popravilo stvari sa tim risevima, nema veze, pazaricu fabricku dimenziju za sledecu sezonu. Ipak mi je bitnije da mi se motor ponasa lepo i kako se od njega ocekuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 6, 2018 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Djole99 said: Da li neko zna gde bih mogao da nabavim delove tj zaptivace? Nisam siguran na kakve zaptivace mislis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Novembar 7, 2018 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Sira guma nece bolje peglati te gorizontalne riseve, a u uvalama ce vise cimati volan u stranu, jer ce guma vise hvatati pokovima nego ostrijom gaznom povrsinom. Takodje, ionako siroku gumu za off bi dodatno prosirio, cime bi se jos dodatno izgubilo na preciznosti upravljanja, jer se sira guma teze useca u podlogu. Pride, guma znacajno smanjuje agilnost motora pri brzim promenama pravca, jer mora cela guma da se prekotrlja bocno da bi se oborio motor na kontra stranu. On 11/4/2018 at 10:32 PM, Wolflord said: @Amoss Kak'e prelepe terene imate, svaka cast ImamO, jer ove lepote kuda su se vozili dele sa nasom opstinom :). Obozavam te planine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...