kosooki 1317 Napisano Avgust 25, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako sedne neka cica od 100kg?Moramo biti spremni na sve! Ako sedne neka cica od 100kg NECE SESTI!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 25, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan e, a sta je sa onim sto kazu da je visina sedenja 80 i 83cm????? jel to do namestanja sedista ili do stelovanja amorta????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Avgust 26, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je moj prilicno visoko,naravno na motor mislim par puta sam morao da vozim teskase, i nije nesto ludacki legao,al to je zato sto mislim da je i ovako podignut dosta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Avgust 27, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan I moj amortizer ce da ide na max. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 28, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jel hoce neko od vas koji imate auspuh iz Ade da okaci video da cujemo kako brunda? Ja bih ga uskoro menjao pa me zanima kako se cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Jel hoce neko od vas koji imate auspuh iz Ade da okaci video da cujemo kako brunda? Ja bih ga uskoro menjao pa me zanima kako se cuje Evo jedan Race 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Moj je ada ali dragon,poluotvoren,slicno se cuje,da nisi ti parkiran u cara dusana kad se penjes uz muhar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 29, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan E nisam, moj je parkiran nedaleko odatle ali kod majstora taj je isto bio parkiran kod majstora kod koga je i moj. Odlican je zvuk kad budem popravio motor zamolicu nekog od vas da se nadjemo da cujem to uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Auh smor oke cimni ja sam isto u Zemunu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan u zemunu si, a nema te na kursu sad za vikend????!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Jao cuti ne spominji mi jbga morao sam na neki rucak tad,bas sam zeleo da dodjem...al sta cu...morao sam....a prosao sam ja kurs prosle godine,al skuterom,pa sam zato hteo da dodjem bar na praksu....a sta da se radi,nego ima nas sad vec dosta,ljudi mogli bi neko okupljanje da organizujemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uradio nesto po pitanju auspuha ali estetski mi se ne svidja kako stoji ovaj top iz Ade..isuvise mi deluje prazno mesto tu oko sedista.Mozda bi bolje bilo kada bi top pratio liniju motora.Nesto razmisljam da nabavim negde jos jedan fabricki auspuh pa da se malo igram s njim,tj.da mu povadim suvisne elemente. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Jao cuti ne spominji mi jbga morao sam na neki rucak tad,bas sam zeleo da dodjem...al sta cu...morao sam....a prosao sam ja kurs prosle godine,al skuterom,pa sam zato hteo da dodjem bar na praksu....a sta da se radi,nego ima nas sad vec dosta,ljudi mogli bi neko okupljanje da organizujemo ma zezam se, ali mi je krivo sto od najavljena 3 winda bio samo jedan, a radovao se tome da cemo biti u vecini sto se okupljanja tice, meni je malo problem da se daleko vozam jer jesen neumoljivo stize a ja imam nekih obaveza koje moram za lepog vremena zavrsiti tako da ili neki skup meni blizu ili prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Septembar 3, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Savke ako ti treba auspuh imam ja fabricki!Kosooki znam znam pretpostavljam da je svima tako...a mozda bude nesto uskoro!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 6, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko od vas danas prosao motorom oko 12h Silerovom ulicom u Zemunu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Septembar 6, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Silerovom? ja sam bio u ugrinovackoj malo posle 12? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 6, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Bas Silerovom ka Ugrinovackoj, lepo je zagrmeo pa reko da vidim mozda je neko iz ekipe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Septembar 6, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sad se setih da sam se vracao tuda!e da to ti je race ada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 6, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan E pa odlicno se cuje, bilo mi je glupo da te zaustavljam sledeci put cu te smoriti da stanes da vidim kako izgleda ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Septembar 7, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno se javi masi vici sledeci put il javi kad si negde motorom pa da se nadjemo da provozas,cujes!! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Septembar 7, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam nastelovao amortizer,dobio sam malo na visini motora a i na tvrdoci.Sada je mnogo bolji efekat kada sedne suvozac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Septembar 7, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Jel komplikovano? ja bi malo spustio ps ako ti zatreba onaj auspuh javi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 8, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan cekam i ja da vidim da li je komplikovano i tesko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Septembar 8, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Nije jako komplikovano ali treba dosta strpljenja.Potrebno je skinuti bocne plastike i onda iz odredjenog ugla sa nekim pomocnim alatom (mali montirac i cekic)popustiti kontra maticu na amortizeru,kad se popusti kontra matica onda se polako matica ispod nje odvija/zavija,u zavisnosti koji efekat zelite da postignete.Ovako mozda deluje komplikovano ali kad pogledate u amortizer nije tako strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 9, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Evo da predstavim jos jednog clana bande Probudio se posle 3 meseca spavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...