Guest majstormile Napisano Jun 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan U ponedeljak 4.juna u Pancevu doslo jer do saobracajne nesrece.Saobracajnu nesrecu izazvao je auto OPEL Vektra PA registracije presekavsi put motoristi.Kada sam stigao na mesto nesrece video sam kako nose nesretnog mladica,kola hitne pomoci.Kada sam pitao njegovog druga kako je nesrecni mladic,odgovorio je da se bori za zivot,i evo j cujem da je decko preminuo jutros oko 8.h u Bolnici u Pancevu.Imao je KACIGU. I nepunih 18.godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubra 26 Napisano Jun 7, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan sta reci U Z A S R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8467 Napisano Jun 7, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan saucesce njegovoj porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jun 7, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan laka mu crna zemlja!! saucesce porodici i prijateljima i dokle ce mo mi motorciklisti da ginemo zasto auta nepaze na nas kada znaju da mi imamo male sanse da ukocimo :(:( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Jun 7, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan strasno! neka pociva u miru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MareR6 0 Napisano Jun 7, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: N.Beograd/Blok70/63 Motocikl: Poslednji je bio...R6.... Prijavi odgovor kao problematičan Nek pociva u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, znao sam za nesrecu nisu mi se pisali takvi postovi. Moje saucesce njegovoj porodici i rodbini. Neka mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 7, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan STRASNO!!! Moje saucesce... Pocivaj u miru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 7, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Bog da mu dusu prosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Jun 7, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan uh be uhhhhhh R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Jun 7, 2007 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan e jebem ti zivot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mArKoLiNi 5 Napisano Jun 7, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: bez motora Prijavi odgovor kao problematičan :'( [tt] Neka mu je laka zemlja i beskrajni putevi nebeski...[/tt] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Jun 8, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Jun 8, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Bog da mu dušu prosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Jun 8, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 15, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja.. RIP :'( :'( :'( Cini mi se da je to ona nesreca sa nekom Gilerom od 125ccm.. Kretao se preebrzo,motor je tek kupio,cini mi se drugi dan ga je imao.Sve se odigralo u ulici Brace Jovanovic,ko poznaje Pancevo zna da je to ulica od kilometar i da je cist pravac.Izleteo mu je taksista iz jedne od bocnih ulica,i verovatno zbog prevelike brzine nije stigao ni da reaguje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja.. RIP :'( :'( :'( Cini mi se da je to ona nesreca sa nekom Gilerom od 125ccm.. Kretao se preebrzo,motor je tek kupio,cini mi se drugi dan ga je imao.Sve se odigralo u ulici Brace Jovanovic,ko poznaje Pancevo zna da je to ulica od kilometar i da je cist pravac.Izleteo mu je taksista iz jedne od bocnih ulica,i verovatno zbog prevelike brzine nije stigao ni da reaguje. Desilo se u ulici Oslobodjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jun 21, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan strasno...pocivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Jun 23, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Tuzno, neka pociva u miru! Mi bajkeri bi trebali da organizujemo manifestaciju pod nazivom "I motociklisti su ucesnici u saobracaju", ne bi li malo skrenuli paznju cetvorotockasima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jul 14, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce Dali postoji dan da u ovoj ..benoj zemji neko nestrada!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 14, 2007 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja...saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...