murinjo 0 Napisano Jun 7, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd, Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze to da mi objasni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jun 7, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Najsigurnija varijanta je da zoves ovlasceni servis i izdiktiras im broj sasije/motora. Ne znam da li ce hteti da ti izadju u susret, ali ja sam jednom uspeo da namolim Markos u Kikindi da mi da tu informaciju za neku Apriliju. Takodje, dobar pokazatelj je i godina proizvodnje delova (trebalo bi da se na svakom delu, sto plasticnom, sto metalnom nalazi utisnuta godina proizvodnje)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6459 Napisano Jun 9, 2007 Enduraš, 6407 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Godina proizvodnje delova nije tacan pokazatelj godine proizvodnje motora. Moguce je recimo da je na plastikama utisnuta starija godina od godine proizvodnje motora. Probaj da potrazis po netu podatke o skueru, moguce je da naletis na na podatke o brojevima motora/sasije po godistu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jun 10, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam rekao da je tacan, nego da je dobar pokazatelj (na osnovu koga moze sa vrlo velikom sigurnoscu da se pogodi godina). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Obicno se u broju rama krije i godina proizvodnje, bar je tako kad je moj skuter u pitanju. Nadjoh na netu i poklopilo se. http://www.cmsnl.com/faq.php?fq_catid=14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...