dr.GT 6 Napisano Mart 4, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz svima, Gde kupiti ND (Nippon Denso) svecice za motor u Beogradu???? Gde god zoves ima NGK........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.GT 6 Napisano Mart 4, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Nashao sam Hvala svima na pomoci....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo podeliti informaciju za sledece narastaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.GT 6 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo podeliti informaciju za sledece narastaje AP Sport,veleprodaja na auto putu za Nish,kod Laste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Mart 5, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 5, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je komad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.GT 6 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan 1920:4=480.din bagatela........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Mart 11, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze da bude nekog problema ako se ne stavi svecica iste oznake kao sto je bila i prethodna nego se stavi neka druga, koja je iste velicine?? Sta moze da se desi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.GT 6 Napisano Mart 11, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan To ne sme jer svaka svecica ima svoju toplotnu vrednost,za tip motora ... Ako nije odgovarajuca moze da crkne i bobina,a ponekad i komp......cak se desava da svecica izgori i taj deo od svecica zavrsi u motoru tj cilindru i zakuca u ventil i cao-zdravo motor... Zato samo originalnu svecicu po katalogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Mart 12, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sto u jednom uputstvu stoji D8RTC u drugom NGK DR8EA. Ja sam sada stavio tu drugu. A prethodna koja je bila koju je majstor stavio u servisu je DPR7EA, a pre nje opet DR8EA... Da napomenem da nisma imao problema sa paljenjem niti bilo cime sa ovom DPR svecicom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Mart 12, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio u AP sportu, meni treba NGK CR10 a oni nisu ni dobijali takvu Denso. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan To ne sme jer svaka svecica ima svoju toplotnu vrednost,za tip motora ... Ako nije odgovarajuca moze da crkne i bobina,a ponekad i komp......cak se desava da svecica izgori i taj deo od svecica zavrsi u motoru tj cilindru i zakuca u ventil i cao-zdravo motor... Zato samo originalnu svecicu po katalogu. delimicno tacno.nije pozeljno staviti svecica manje toplotne vrednosti..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.GT 6 Napisano Mart 13, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio u AP sportu, meni treba NGK CR10 a oni nisu ni dobijali takvu Denso. http://www.ngk.de/en/product-finder/produktfinder/MOTORRAEDER/ZUENDKERZEN/SUZUKI/XF%2B650%2B%2528JS1AC%2529/CR10EK/9981/ ovo je NGK svecica za tvoj motor. http://www.globaldenso.com/cgi-bin/global/plug/euro/mc/mc-plug.cgi?name=XF+650++FREEWIND&filename=mc-126.txt&action=search A,vo je ND svecica za tvoj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Mart 13, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dr.GT, ta ngk je bila i ima da se kupi a denso kako sam razumeo komsiju u ap spotru kod njih nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.GT 6 Napisano Mart 13, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dr.GT, ta ngk je bila i ima da se kupi a denso kako sam razumeo komsiju u ap spotru kod njih nema. Najbolje sam da pozoves evo broj AP Sport auto put 011-3470936 AP Sport B.Brdo 011-3555192 Probaj kod njih,ako nemaju vidi da ti poruce za tvoj motor originalne ND je prava svecica iz iskustva kazem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...