Sinisa-Sabac 121 Napisano Mart 3, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC690R 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju polovne Dainese moto cizme broj 41-42 ja sam ih probao inace nosim broj 43 i knap su mi,na cizmi pise 41 mada mislim da bi mogle i osobe sa 42 brojem...Cizme su ocuvane. Cena:30eur sva ostala pitanja na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3793 Napisano Mart 3, 2011 Drug član, 922 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, reci mi, molim te, sta se to vidi na slici br. 6, na sredini leve cizme? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 121 Napisano Mart 3, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC690R 2024 Prijavi odgovor kao problematičan ajde ako ti nije problem zaokruzi mi da se ne becim gledam vec 5 min ali ne znam na sta mislis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 3, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ma viri rajsfeslus... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 121 Napisano Mart 3, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC690R 2024 Prijavi odgovor kao problematičan P R O D A T O !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...