B0JAN 57 Napisano Octobar 19, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan ok je to,ko hoce da mu motor bude ceo u originalu tako treba da ostane ali ovako kad je vec dosta toga izmenio,po meni mogao je i to,ipak ukusi su razliciti..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Octobar 19, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Sve je izvodljivo sa malo strbljenja Ja sam hteo da otvorim jednu novu temu NASI PRETHODNI LJUBIMCI GDE SU DA LI IH JE NEKO VIDEO I DA LI SE JOS VOZE Konkretno ja sam ovog MZ imao pre jedno sedam godina i prodao ga u Indjiju od tad nisam o njemu cuo nista DAL SE DRCI NA SVETU ILI JE PREDAO MEC (sto bi reko Djoka Balasevic) A mislim da ima jos takvih slucajeva Pa ako je neko nesto cuo nek podeli sa nama Ako se tema bude sirila Vuja ce da uradi svoje ( da smisli gde da je otvorimo da bude posebna ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Octobar 20, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Otvori je što da ne, u ovom opštem delu pa ćemo je u zavisnosti od interesovanja premeštati gde bude bilo potrebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Octobar 23, 2012 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan MZ-isti, moze li mala pomoc? Trebaju mi zbice za siroki tocak koji pravim za moju Hondu Shadow. Manje vise sam sve ukomponovao, ali mi fale zbice 4 ili 4,5mm debljine, 104 komada. Da li se ja dobro secam da su na jednom od MZ modela bile zbice od 4mm? Cini mi se da se radilo o straom 250 "televizoru". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Octobar 24, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta se MZ delova koristi kod izrade custom motora. Ova tema je namenjena privatnoj kolekciji MZ motocikala a na linku je tema za poklone - kupovinu - prodaju svih MZ delova, novih ili polovnih svejedno. Tema je posećena, napravi spisak što ti treba i ljudi će ti se javiti: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61761-mz-kupujem-prodajem/page__st__1960 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 5, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Danas konacno stize od strugara nova igla karburatora deblja da bi smanjila dovod goriva ali ode sunce pa ko zna kad ce se ukazati prilika da se proba i dali je mnogo osiromasena smesa i da li ce uopste hteti da vuce videcemo A dali je neko ravnao disk i koliko se sme max stanjiti na njemu pise 4,5mm a meni bi ispao na 3,8mm da li je mnogo tanak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 5, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan meni pada na pamet ideja da ga izbusim, pa se pitam dali je pametno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 6, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Imali smo negde kliše za rupe na disku samo sam zaboravio gde. Nash, da li si ti to postavljao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 7, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Trebace ti dobra burgija da bi ga izbusio ekstra celik ljuto u p.....u materinu a i da bi ga izbusio treba da podelis rupe da bodu simetricne a ne ofrlje Mada se ja vodim mislju da je fabrika povecala min debljinu radi rezerve sto ce se prodavati u Srbiji znaju da nikad nismo bili normalni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 7, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Mada se ja vodim mislju da je fabrika povecala min debljinu radi rezerve sto ce se prodavati u Srbiji znaju da nikad nismo bili normalni :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ Milan 4 Napisano Februar 17, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: MZ 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Prilicno lepo izgleda, bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 18, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mada se ja vodim mislju da je fabrika povecala min debljinu radi rezerve sto ce se prodavati u Srbiji znaju da nikad nismo bili normalni :lol: +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Februar 20, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam nasao jednu sliku belog nisam ni znao da je napravljena ali za koji dan samo da sokocalo proradi mislim da dobro izgleda videcete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Februar 22, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Nije ona sto sam obecao ali evo pa vi presudite Malo po malo pa cu se i ja nauciti A tu je i pocetak novog projekta samo nabacano na ram da vidim kako ce izgledati Kad je bilo na etz250 ramu izgledao mi je nekako dugacak a sad je mera rama 251 mislim da je bolje Slika0929.bmp Slika0932.bmp Slika0933.bmp Slika0934.bmp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 22, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pohvala i podrška! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Zasto se slike nevide kao ostale Aplovdoao sam ih sa lap topa izgleda da je u nekom drugom formatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih sve otvorio, više puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Zasto se slike nevide kao ostale Aplovdoao sam ih sa lap topa izgleda da je u nekom drugom formatu Зато сто су у .bmp формату. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 23, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Видиш како можеш. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 23, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Zasto se slike nevide kao ostale Aplovdoao sam ih sa lap topa izgleda da je u nekom drugom formatu Od kog motora su alu felne,lice mi da su od yamahe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Februar 24, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Od Suzuki RGV 250 92god Sumi hvala valjda ce sokocalo da proradi pa ce biti u pravom formatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Mart 9, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale na izgled motora i moram reci da je ovaj motor presudio da kupim isti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 11, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Jeli bas ovaj sto sam ga ja radio ili neki drugi 251 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Mart 11, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Jeli bas ovaj sto sam ga ja radio ili neki drugi 251 OVAJ CRVENI SA MONOSHOCK AMORTIZEROM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...