šmizla 130 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drage moje dame, Danas mi je ptičica šapnula da će 20.03 biti čitavih 16 stepeni, pa mi je palo na pamet kako bi mogle da se okupimo, malo se provozamo i družimo. Ako bude sve tako kao što mi je ptičica javila, i još nas posluži sreća pa se otope svi snegovi i osuše putevi, mogle bi baš da otvorimo sezonu. Ideja je da se ne ide daleko od Beogrda zbog samo 16 stepeni, i dana koji još uvek nisu tako dugi. Meni je palo napamet da bi mogle da se provozamo da Baba na Kosmaju, tamo ručamo, možda iskoristimo nešto od relax programa koji nudi hotel Country Club i krenemo kućama već oko 16h. Ja lično nikad nisam bila tamo pa ne znam ni šta da očekujem. Ako imate neki predlog, bilo bi lepo da ga iznesete pa da zajedno odlučimo gde ćemo. Pozvane su i sve forumašice koje ne voze motore, a na forumu su (one bi mogle da dodju autom). Nama koje vozimo motore, biće nam drago da vas ubedimo kako je krajnje vreme da počnete da vozite, a možemo i da vam otkrijemo i trik kako da odluku o vožnji mototra i kupovini istog vaši najbližnji prihvate vrlo lako. Dakle, drage moje dame, hajde da se dogovorimo gde ćemo! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Mart 2, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Kažu 20. mart nedelja. A kažu i 16 stepeni: taman da udahnemo malo prvog proleća pred poslednji nalet snega krajem marta. Da, da. Možeee! :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 2, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam dama, ali bih rado da se dokopam tog trika kako da odluku o vožnji mototra i kupovini istog naši najbližnji prihvate vrlo lako. ps. ugodan provod zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Mart 2, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan a kako mi vozacice da stignemo do beograda po tom kratkom danu kada nismo tako blizu :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam dama, ali bih rado da se dokopam tog trika kako da odluku o vožnji mototra i kupovini istog naši najbližnji prihvate vrlo lako. ps. ugodan provod zelim He, he.... To Silvana i ja najbolje znamo.... a pri tom je i sve bezbolno a ne kao kod čika zube... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan a kako mi vozacice da stignemo do beograda po tom kratkom danu kada nismo tako blizu :( Odakle si? Možda bi mogla da iskoristiš gostoprimstvo neke bajkerke ili bajkera džentlmena Ako bi ti isla lako bi se dogovorili.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Mart 2, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan na zalost postoji problem poslaaaaa ...posto radim i vikendimaaaa tako da je malo ne izvodljivo ali kad odem na godisnji odmor nadam se da cete organizovati jos neki zenski izlet tako da onda sigurno dolaziiiim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 3, 2011 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan a kako mi vozacice da stignemo do beograda po tom kratkom danu kada nismo tako blizu :( Vozite brze...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Mart 3, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan hahahahah bobane nije problem u brzini vec u slobodnom vremenu koje na zalost nemam dovoljnoooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pixelina 2 Napisano Mart 3, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Dorcol,Beograd Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan ja jos nisam uzela SVOJ motor jedino sto mogu da izvedem da bih isla je motor(1700cc) ali sa vozacem... ni ja mi ga nebi dala samoj meni ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Mart 3, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ni ja mi ga nebi dala samoj meni ))) Huh... jedva sam razmrsio ko je ko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Mart 3, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Najteže nam je sa samima namima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Blago mamima sa vamima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Mart 3, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan ja jos nisam uzela SVOJ motor jedino sto mogu da izvedem da bih isla je motor(1700cc) ali sa vozacem... ni ja mi ga nebi dala samoj meni ))) Pixelina, ova prethodna dva posta su omaž mlađanom političaru Đeliću, nem' da misliš da smo tebi nešta prigovorili... samima namima to ne bi palo na pameću Ne znam šta Šmizla kaže na ovaj tvoj predlog; možda bismo onaj atribut iz naziva 'ženski moto izlet' mogli nekako zaobići ako nas ti i vozač, maskulinum , sačekate na cilju pa da svakako kafenišemo. I ostalo što Šmizla već predlaže . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan He he... Plasim se samo da mu ne bude neprijatno medj' toliko zena!!! Za sada jos nisam uspela da stupim u kontakt sa onim tamo na kosmaju. Nesto im je telefon u kvaru! Skupljamo se preko kojekakvih foruma i FB-a pa cu ja dodavati na spisak one koji me kontaktiraju a nisu na forumu. Za sada se zna da idu: 1.Sandra 2.Livija (Zrenjanin) 3.Buffy 4.Silvana 5.Maja 6.Nela Mozete se slobodno dodati na spisak... (mislim na dame ) Svaki predlog je i vise nego dobrodosao. Nedajte da vas ovaj kijamet obeshrabri. Tamara duso, zovem te da mi objasnis kakav ti je taj vozac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 3, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Napomena,Babe nisu na Kosmaju.Ima vise nacina da se do tamo dodje,posto sam ja u tom kraju mogu vam objasniti sve sto vas interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Mart 3, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Prenocite obavezno u babama, a uvece u djakuzi na otvorenom.... http://www.country-club-hotel-babe.com/index.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 3, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan 1.Sandra 2.Livija (Zrenjanin) 3.Buffy 4.Silvana 5.Maja 6.Nela 7.Nensy PS. samo ako budem spremila kolokvijum koji je 21.03 Vozim skuter 50ccm jel to problem?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 3, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan možda mali, cisto radi tempa vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Mart 3, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas od 125 do 600 kuba, koliko ja znam. Moramo se prilagoditi i nije nam to prvi put, Nensy. Ne brini, samo spremaj kolokvijum Inače, opcije su i Akvaten u Alibunaru, Vila Breg u Vršcu, spa centar u Kovačici... Dogovorićemo se. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 3, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam na smetnji zbog brzine necu ici....samo recite mi na vreme da bih znala..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Mart 3, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan aaaa jel livija iz zrenjanina sto vozi suzu ??? joooj pozdravite mi je punooooo ..nisam je videla od prosle godine sa skupa coyota ..sad mi je jos vise krivo sto ne mogu da dodjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nancy nije nikakav problem! jos uvek je zima. za sada si ti 9 prijavljena. S obzirom da je zima cilj nam je da se vratimo a ne da jurimo. Na kraju krajeva, put je jednostavan (samo pravo ) a ako zaostanes neko ce te cekati! dakle za sada spisak ide ovako: 1.Sandra 2.Livija (Zrenjanin) 3.Buffy 4.Silvana 5.Maja 6.Nela 7. Ljilja 8.Bastetus 9. Nancy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan aaaa jel livija iz zrenjanina sto vozi suzu ??? joooj pozdravite mi je punooooo ..nisam je videla od prosle godine sa skupa coyota ..sad mi je jos vise krivo sto ne mogu da dodjem A ti onda dodji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...