guja011 167 Napisano Mart 1, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan trebaju mi ovakve četkice , manjih prečnika (4,5-6mm).. jel neko to video na domaćem tržištu. "preko" ima kompleta za čišćenje kojekakvih kalibara ali je ili preglomazno ili prskupo, meni trebaju samo četkice (a ne i koferi, šipke drške i kojekakve mazalice) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 1, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod ove firme ... http://www.hamerles-...y&id=1&Itemid=5 Inace oni su proizvodjaci istih . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 1, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala Ribolovac, to je to! jedino što se niko ne javlja na telefone.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 1, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu ! Jbg...budi uporan . Telefoni su isti kao i u mesecniku u kome redovno imaju svoju reklamu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22272 Napisano Mart 1, 2011 Integrisan, 9589 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mozes druze i ovde probati, Meteor stil 034/333682 i 313113, imaju prodaju u Kg i Kv. Pozdrav Nenad. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 1, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala i za ovu info, ali gledaću da to neko od lokalnog (KG/KV) društva pogleda, to mu dođe bolje nego ovo telefonima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22272 Napisano Mart 1, 2011 Integrisan, 9589 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu rado cu pomoci.... Samo moras mi druze reci tacno sta da pitam, ne razumem se u oruzje ama bas ni malo. Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 1, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan he, "odma da se ogradim", nisu "utoke/prangije" i slične sprave u pitanju, konkretno kod mene se radi o malo čudnim futerima sa čauricama koji "vape za tretmanom" a od svih belosveckih čudesa ispalo da su četkice za vazdušare i mali kalibar bogom dane za ovo. računam da su ove male baš i najbolje merilo dobre izrade (mali prečnik, mekoća tako kratkih vlakana, upredanje) pa ako ovo od domaće ponude ispadne dobro, vredi imati u alatu razne prečnike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22272 Napisano Mart 1, 2011 Integrisan, 9589 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ok druze, tu sam ako ti zatreba nesto po Kg-u. Pozdrav Nenad. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22272 Napisano Mart 2, 2011 Integrisan, 9589 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Svratio danas do meteor stil-a da se raspitam... Mesingane cetkoce imaju ali mi nisu dali da slikam, raznih promera 100din cena (samo cetkica bez sipke na koju se navija). Sipkica duzine 60-ak cm kosta 450 din. Sve resto informacije mozes dobiti na gore date telefone. Pozdrav Nenad. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...