Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem bilo kakav Apn 4(hitno)!

Recommended Posts

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

Stvarno ne znam šta hoćeš više? Na svim forumima tražiš apn kao da je to neka egzotika, pa kupi bilo gde i za hiljadu dve dinara ti stigne na adresu. Više si smorio oglase.

• Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 22 postova
  • Motocikl: Apn 4

Hocu da nadjem neki iz svoje okoline...sto jel smeta?Ja da sam napisao da trazim neki iz Subotice,Sombora napisao bih,a i za slanje brzom postom...ali NISAM...tako da sve stoji u oglasu na prvoj strani...

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: kawa er5

ima u VL jedan bez papira dao bi decko za 200e, sa papirima na jugu nemoz da nadjes ispod 400e APN a same papire bez 150e, mislim da je to razlog sto jos nisi kupio apn, no sedi na bus, eto ja juce iako imam dobar motor er5 2001, odo do Kragujeca da vidim jedan dobar automatik, doduse autom ali odes vidis odes sa vlasnikom odjavi ga u sup ti zovnes AKS das pare i oni ti dostave apn na kucnu adresu za par hiljada din , ako oces da kupis do sad bar apn bi kupio

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: kawa er5

evo ti jedan i to da vozis da ne prepravljas i to za 1 min nadjen dodus 4 http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Do-50-ccm/TOMOS-APN-4-1976-god-/2694486 salje covek AKSom kao i vecina prodavaca u danasnje vreme jer tako i jeftinije nego da sednes da vozis isti tako da nemoras ni da ides ni da ga vozis ni nista a roditelji namireni !!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja