Jump to content

Moto Zajednica

moto skup u kuli 8-9-10 jun

Recommended Posts

• U prolazu, 17 postova

kao sto u nsalovu pise predstojeceg vikenda ja u kuli moto skup.. prosle god je bilo jako fino (bar meni).. ne znam detalje i program (ako saznam kacim) ako neko zna nesto vise neka pise ;) i naravno da vas vidim u sto vecem broju 8)

U organizaciji i finansiranju moto susreta im pomaze kompanija M&B Rodic , sto je jedan od garanta da ce sve biti na visokom nivou.Mesto odrzavanja je Rodicev sportski centar u okviru kojeg funkcionisu:

1.Teniski klub

2. Karting staza

3. Carda sa veliku restoranom i bastom

4. Dva jezera ( za kupanje i pecanje)

5. itd......

Program je kao i na ostalim susretima ; razne igre , defile, koncerti, itd....

Kvalitet pica , klope, muzike , smestaja ,toaleta i ostalih stvari bitnih da bi se bajkeri osecali ugodno garantuje kompanija M&B Rodic tako da u uspeh ovog susreta netreba sumljati.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2

mislim da bi ovde trebalo da se jave neko od organizatora skupa i da lepo napise program za sva tri dana al ajd kad nema njih pisace mo mi koji nesto znamo o tome,u subotu znam da od grupa svira kerber i jos neki...defile je u 16 casova a street fight je u 17 casova,ulaznice su 300 dinara ,zenski svet i deca besplatno,toliko od mene  i mislim da vredi posetiti ovaj skup

• Drug član, 2751 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

Obzirom da je susret vec u toku , malo je neozbiljno od strane organizatora da nije dostavio odgovore na postavljena pitanja i jos ponesto informacija.

Srecom nama nije daleko , pa cemo doleteti.

• Svrati ponekad, 103 postova

Obzirom da je susret vec u toku , malo je neozbiljno od strane organizatora da nije dostavio odgovore na postavljena pitanja i jos ponesto informacija.

Srecom nama nije daleko , pa cemo doleteti.

slazem se sa covekom !

ljudi ja sam sad dosao kuci jer smo imali mali UNLFAL :) ...drugar je na ulasku u kamp pao sa zutog suzukija gsr...posto je ulaz bio katastrofalan ali ajd sta da se radi livada je to...i slomio je saltaricu,fazaster :-\ pa samo morali da krenemo pre mraka kuci da ne bi bilo zezanja nocu...inace ono...verovatno tek veceras pocinje zurka !  ne mogu da sudim kako ce biti :)

inace svaka cast ljudima koje smo zaustavili i koji su stali..mislim u Zmajevu...pa smo svi onako zajedno trazili gde je skup u Kuli...nas mozda 30-40 motora :)

• Drug član, 2751 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

kao sto u nsalovu pise predstojeceg vikenda ja u kuli moto skup.. prosle god je bilo jako fino (bar meni).. ne znam detalje i program (ako saznam kacim) ako neko zna nesto vise neka pise ;) i naravno da vas vidim u sto vecem broju 8)

U organizaciji i finansiranju moto susreta im pomaze kompanija M&B Rodic , sto je jedan od garanta da ce sve biti na visokom nivou.Mesto odrzavanja je Rodicev sportski centar u okviru kojeg funkcionisu:

1.Teniski klub

2. Karting staza

3. Carda sa veliku restoranom i bastom

4. Dva jezera ( za kupanje i pecanje)

5. itd......

Program je kao i na ostalim susretima ; razne igre , defile, koncerti, itd....

Kvalitet pica , klope, muzike , smestaja ,toaleta i ostalih stvari bitnih da bi se bajkeri osecali ugodno garantuje kompanija M&B Rodic tako da u uspeh ovog susreta netreba sumljati.

E da je bilo na toj lokaciji bilo bi do j..ja. ???

Jos su nas otresli sa Rodicevog sportkog centra kad smo pokusali da se okupamo- pre kise. A svi naravno poneli kupace gace a ne kisne kombinezone...

• Svrati ponekad, 156 postova

Da,ovi rodicevci na jezeru i nas oladili.Kao sezona se otvara 16..Ako izuzmem neke propuste organizatora( wc- nichts, na ulazu bilo rupavo pa su se ljudi masovno valjali po blatu,bez kafe u subotu pre podne sigurnokao  i u petak uvece) bilo je sve ok.A da i bez ladovine znacajnije. Ma u sustini bas je bilo dobro.

PS iz bisaga mi je neko oladio pojas momka iz brckog koji ga je tu ostavio u subotu da ga ne izgubi,pa zadovoljnoj lopurdi zelim mnogo uspesnih padova i ispravljenih krivina.

• Svrati ponekad, 111 postova

Sem blata na ulazu je stvarno bilo OK, potpuno pozitivna atmosfera! Idem i sledece godine!

P.S. Puno pozdrava za Lauru i Dadu iz Kule koje su nam pozajmile cebe da se ne bi smrzli preko noci!

• Svrati ponekad, 216 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535 Virago

slazem se sa ostalima da je bilo dobro,a sledece godine ce valjda ispraviti propuste koji su bili ove god,mislim na obezbedjenje ulaza u slucaju kise-ako bude na istom mestu,wc.sve ostalo super i atmosfera veliki plus.veliko pozitivno misljenje.

• Motocikl: FJR1300A

Eto, bili smo "oci u oci", a nismo se upoznali...

Ja sam ovaj na cetvrtoj dole levo sa aparatom u ruci, i moja gospodja pored ;)

Evo da uzvratim slikom:

404.jpg

Bio vidio cuo malo ih je kisa omela al su ipak morali ulaz da naprave i za slucaj kise ja sa svojim motorom nisam mogao ni da udjem

Mozda ovaj motor?

404.jpg

Razne sekte ;)

404.jpg404.jpg404.jpg

Malo atmosfere...

404.jpg404.jpg404.jpg404.jpg404.jpg

404.jpgl5RLd_kula2007118mh5.th.jpg

Pozdrav!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja