danbara 2 Napisano Februar 25, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine mi se desio peh da mi je masina ostala bez ulja pa su fasovali lezajevi na klipnjaci posto je novu radilicu gotovo nemoguce naci nije ostalo nista drugo nego obradjivati staru pa kako bude Odradio sam i to i majstor je to poprilicno dobro izveo jer kad sam mjerio zracnost lezajeva oni su bili u granicama normale zanima me da li je iko od vas imao iskustva sa obradjivanjem radilice na tim motorima i kako se masine ponasaju nakon toga moj normalno pali, radi i vozi al par nevjernih toma mi je reklo da to nece dugo pa se ni sam ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 25, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan s obzirom da sam odradio na 3kom isto,mogu da ti kazem da se ni jedan do sad nije zalio, meni je to sve do sad radjeno u trsteniku, i sva tri agregata se jos uvek voze, 2tdm,a i jedna super tenera, naravno ja sam ih musterijama sklapao, trnovao klipnjace,ja licno razradio po 3 do 4 sata u mestu, i svi se voze,redovan servis i nema zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danbara 2 Napisano Februar 25, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan eh sad jos pitanje vezano za razradjivanje masine. pitanje je jednostavno? kako????? koja je procedura jer neko kaze deriga a neko kaze laganica prvih 500-1000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Samo budala moze da ti kaze da cetvrorotaktnu masinu deres cim je sklopis...... samo polako:))))))))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 25, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro uzeo Super Tenere 750 ,isto uradjena generalna, savet je bio da ubijem prvih 1000km lagano do 2000rpm i to pozeljno po otvorenom putu,pa onda zamena ulja i filtera...U svakom slucaju sneg me je sprecio u tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danbara 2 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ja ga nisam vozio iznad 3500 rpm. imam jos nekih 200 km preci da navucem 1000km. pitanje vezano za ulje. sta mislite koliko je pametno sipati 20 W 40 umjesto 10W40 ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno sipaj bez ikakve frke............... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Mart 10, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj 20W50 to je fabrika propisala 10W40 je retko i vise ga trosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Mart 24, 2011 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan SORRY ZA OFF (ALI MORAO SAM SVOME JARANU) Jesi razmišljao o Floriolu 0w-10--http://www.floriol.hu/ Ili Bimal-u (full sintetika)--http://www.bimaldd.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danbara 2 Napisano Maj 18, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan jesam ali onda iza mene ostaje neodoljivi miris ustipaka sipacu mu 10w40 pa kako god bude. sad za sad ga ne trosi, mada mi se cini kao da malo masti na semeringu izlazne osovine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Maj 18, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro uzeo Super Tenere 750 ,isto uradjena generalna, savet je bio da ubijem prvih 1000km lagano do 2000rpm i to pozeljno po otvorenom putu,pa onda zamena ulja i filtera...U svakom slucaju sneg me je sprecio u tome Potpuno krivo... Prvih 200-ak km nemoj preko 4000 okr, onda do 500 km nemoj preko 5000 okr, a od 500-1000 km smiješ povremeno dodati full gas... I ne trebaš mjenjati ulje i filter ako nisi stavljao nove zupčanike u mjenjač ili neke druge zupčanike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
James077 10 Napisano Jun 4, 2019 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina, Mostar Motocikl: Yamaha 850 TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, evo i ja sam ostao bez ulja u masini prije neki dan. Yamaha TDM 850 3VD masina 95 godina. Zanima me koja je cijena popravke masine koja je ostala bez ulja u EUR? Ako netko moze pomoci. Hvala Promenio Jun 4, 2019 član James077 Greska u pisanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...