srle69 56 Napisano Jun 5, 2007 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kazes da taj tvoj motor ima mane koje su izrazene vise nego kod ostalih motora? ,a koji motor posedujes? ako sam dobro razumeo KLE je u pitanju? ja sam bas cuo mnoooogooo pozitivnih kritika i sve najbolje o tom motoru tako da i sam planiram da ga kupim pored njega su u uzi izbor usle Africa i TransAlp Ne,nisi me razumeo.KLE je odlican bike i ja bih ti ga preporucio.Mislio sam na sve enduro motore jer mi je covek napisao (vidi poruku od ANDREJP) da u globalu enduro motori ne trpe ovakva naginjanja zbog visokog tezista i slicno.Znaci da je tehnika voznje endura malo zajebana u odnosu recimo na brzince ili copere,mada i kod njih ima drugih mana koje endurke lakse podnose.Sve je u tehnici voznje i da ne mozes da ulazis u krivine sa endurom kao sa drugim motorima,na to sam mislio.Daleko od toga da je motor kriv,na vozacu su ovakve greske zbog nepoznavanja krajnih granica mogucnosti motora koju sam u mom slucaju ja napravio. Srle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 5, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan .Mislio sam na sve enduro motore jer mi je covek napisao (vidi poruku od ANDREJP) da u globalu enduro motori ne trpe ovakva naginjanja zbog visokog tezista i slicno.Znaci da je tehnika voznje endura malo zajebana u odnosu recimo na brzince ili copere,mada i kod njih ima drugih mana koje endurke lakse podnose.Sve je u tehnici voznje i da ne mozes da ulazis u krivine sa endurom kao sa drugim motorima,na to sam mislio. Srle Ne bih se složio s tim! Mislim da enduro motori imaju mnogo ''prijateljskiju'' geometriju od R-ova i mnogo se lakše i više obaraju pri malim brzinama nego R-ovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jun 5, 2007 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan .Mislio sam na sve enduro motore jer mi je covek napisao (vidi poruku od ANDREJP) da u globalu enduro motori ne trpe ovakva naginjanja zbog visokog tezista i slicno.Znaci da je tehnika voznje endura malo zajebana u odnosu recimo na brzince ili copere,mada i kod njih ima drugih mana koje endurke lakse podnose.Sve je u tehnici voznje i da ne mozes da ulazis u krivine sa endurom kao sa drugim motorima,na to sam mislio. Srle Ne bih se složio s tim! Mislim da enduro motori imaju mnogo ''prijateljskiju'' geometriju od R-ova i mnogo se lakše i više obaraju pri malim brzinama nego R-ovi Ok, to je verovatno tacno,ja sam malo R-ova probao.Ali,obicno enduro motori imaju enduro gume za koje sam sada naucio da ne lezu bas najbolje u krivinama.Ovi bocni kramponcici se lepo potpisase po asfaltu i ja padoh.Sada imam geometrijske figure po rukama i nogama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...