gojko 210 Napisano Februar 24, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan 2010-e u Aprilu Mk Warriors Serbia je prvi put organizovao Blagoslov motorista i osveštanje motora u Obrenovačkoj crkvi za sve motoriste i nase drugare, gde je prisustvovalo oko 70ak bikera iz Obrenovca i Beograda.Neki su nam posle zamerali što ih nismo obavestili o ovoj manifestaciji pa cemo u 2011-oj gresku ispraviti.. Ove godine organizujemo 17. Aprila - Nedelja (na Cveti). Nadamo se lepom vremenu kao i prosle godine i još većoj poseti. O detaljima ćemo uskoro Pogledajte kao je bilo prosle godine: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/11564-mk-warriors-serbia/page__st__20 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Februar 24, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ova akcija!Poteracu moj Sprint do Obrenovca.Vidimo se !!! Samo napred.. Bice još nekih dogadjaja ali o tome kasnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_sU 16 Napisano Februar 24, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude bilo lepog vremena, i ja cu da dodjem Ne zivim bas blizu, iz Subotice sam, ali probacu nekako 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 12, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Malo obaveštenje: Okupljanje motorista je u nedelju u 13.00h u dvorištu Crkve u Obrenovcu, a posle blagoslova i sveštanja motora svima ce biti podeljene osveštane brojanice i zvončići sa Srpskom trobojkom. Iz crkve cemo napraviti jedan kratak defile kroz grad pa u Zabran gde ćemo nastaviti druženje i bajkerske priče uz riblju čorbu i piće. Vidimo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 12, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako zavrsim obaveze do 12h - eto me! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano April 13, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano April 13, 2011 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Druze ako bog da zdravlja vidimo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirno600 92 Napisano April 13, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan Druze ako bog da zdravlja vidimo se Kume a jel vodis i mene ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 14, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-Beograd/eta/1/1924284/0/6h 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvonmi 12 Napisano April 15, 2011 In memoriam, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia pegaso strada 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 15, 2011 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Za nas koji dolazimo iz Beograda kada da budemo tamo, i gde je tacno ta Crkva? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Za nas koji dolazimo iz Beograda kada da budemo tamo, i gde je tacno ta Crkva? Bilo bi dobro da svi budu u crkvi malo pre 13h,kako bi parkirali motore,itd...Shto se tice lokacije,Crkva se nalazi na samom ulasku u Obrenovac,skoro pa je nemoguce promasiti.Na ulasku u Obrenovac prvo nailazite na kruzni tok,zatim pored hotela i sledeca je crkva koja se nalazi sa desne strane na PRVOM semaforu. Osvestanje motora bi trebalo da se zavrsi oko 15h a zatim svi zajedno idemo do Zabrana(mesto gde se odrzava skup) na riblju corbu,pivo,sok i druzenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 16, 2011 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Za nas koji dolazimo iz Beograda kada da budemo tamo, i gde je tacno ta Crkva? Bilo bi dobro da svi budu u crkvi malo pre 13h,kako bi parkirali motore,itd...Shto se tice lokacije,Crkva se nalazi na samom ulasku u Obrenovac,skoro pa je nemoguce promasiti.Na ulasku u Obrenovac prvo nailazite na kruzni tok,zatim pored hotela i sledeca je crkva koja se nalazi sa desne strane na PRVOM semaforu. Osvestanje motora bi trebalo da se zavrsi oko 15h a zatim svi zajedno idemo do Zabrana(mesto gde se odrzava skup) na riblju corbu,pivo,sok i druzenje. Vidimo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 16, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja greskom otisao danas... jos se mislim, kako to da Vlada moze da dodje u subotu Ajd sutra ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 16, 2011 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja greskom otisao danas... jos se mislim, kako to da Vlada moze da dodje u subotu Ajd sutra ponovo. Samo te cekam....Dodji do mene u 11, pa idemo zajedno. Bice nas nekoliko!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano April 17, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Ide li ko iz BG-a ili NBG-a, da se skupimo i idemo zajedno? (Jeste da je Obrenovac deo Beograda, ali razumete sta hocu reci, da sad ne komplikujem...) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano April 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 17, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja stigoh u Obrenovac nesto ranije. U glavnoj ulici, u blizini crkve, vec se skupila poveca grupa bajkera, pretezno obrenovcana. Da ne pravimo guzvu, skoknusmo do Zabrana, gde MK Warriors ima svoj prostor. Sacekali smo da sve u crkvi bude spremno i potom se uputili ka njoj. Crkveno dvoriste je bilo taman dovoljno da primi veliki broj motocikala. Atmosfera svecana i vesela. Tokom crkvene sluzbe pomenuta su imena nasih kolega koji vise nisu sa nama. Potom smo izasli u dvoriste, svako pored svog motora. Svestenici su isli od motora do motora. Potom se upucujemo u Zabran na riblju corbu i po neko (osvezavajuce) pice Riblja corba je konacno gotova... Zahvaljujem MK Warriors i Gojku na sjajnoj organizaciji celog dogadjaja. Momci, nije moglo biti bolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 17, 2011 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na svemu, pre svega na pozivu. Blagoslov i osvestanje poseban je duhovni praznik i za mene danas veliki dogadjaj. Svi mi, zajedno na liturgiji. Posebno se zahvaljujem Ratnicima, na nacin kako smo docekani, kako su sve organizovali, na rucku, na svemu. Da ste zivi i zdravi.....i da trajete. Bila mi je cast. Hvala jos jednom, u moje licno ime i u ime mojih drugova, a bilo nas je desetak koji smo organizovano dosli iz Beograda. Ziveli. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IOS 1 Napisano April 17, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na svemu, pre svega na pozivu. Blagoslov i osvestanje poseban je duhovni praznik i za mene danas veliki dogadjaj. Svi mi, zajedno na liturgiji. Posebno se zahvaljujem Ratnicima, na nacin kako smo docekani, kako su sve organizovali, na rucku, na svemu. Da ste zivi i zdravi.....i da trajete. Bila mi je cast. Hvala jos jednom, u moje licno ime i u ime mojih drugova, a bilo nas je desetak koji smo organizovano dosli iz Beograda. Ziveli. Sta god da kazhem bilo bi suvishno , Djomla je sve to lepo objasnio ! Meni ostaje samo da se josh jednom zahvalim "RATNICIMA" na svemu ! Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 17, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jos par slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano April 17, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Obrenovčanima, veliko hvala na gostoprimstvu i nazdravlje osveštanje! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shmaiser 25 Napisano April 17, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: trenutno kombi :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala domacinima na lepom gostoprimstvu, za svaku pohvalu i hvala Lalajku na lepim fotkama. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 17, 2011 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na svemu, pre svega na pozivu. Blagoslov i osvestanje poseban je duhovni praznik i za mene danas veliki dogadjaj. Svi mi, zajedno na liturgiji. Posebno se zahvaljujem Ratnicima, na nacin kako smo docekani, kako su sve organizovali, na rucku, na svemu. Da ste zivi i zdravi.....i da trajete. Bila mi je cast. Hvala jos jednom, u moje licno ime i u ime mojih drugova, a bilo nas je desetak koji smo organizovano dosli iz Beograda. Ziveli. Svaka rec koju je moj brat gore napisao je tacna. Hvala "Ratnicima" na doceku i na celoj organizaciji. Vidimo se na vasem skupu u Maju!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...