isterivac 269 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle kupujem sledece: 1. - Zadnji stop od Yamahe R6 2006 2. - 2x sociva jedno za kratko, jedno za dugo svetlo 3. - Auspuh od Suzukija K6,K7.. onaj mali sto vidi iz oklopa- KUPLJENO 4. - Zmigavce prednje od kawe ER 6n ili slicne njima Eto ako neko ima nesto od ovoga neka mi se javi preko privatne poruke, samo molim bez napucanih cena. Placam kes odmah! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Februar 24, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam stop 50e 0641980814 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle kupujem sledece: 1. - Zadnji stop od Yamahe R6 2006 ***Napomena za stop*** MORA IMATI INSTALIRANE ZMIGAVCE! 2. - 2x sociva jedno za kratko, jedno za dugo svetlo - KUPLJENO 3. - Auspuh od Suzukija K6,K7.. onaj mali sto vidi iz oklopa- KUPLJENO 4. - Zmigavce prednje od kawe ER 6n ili slicne njima Eto ako neko ima nesto od ovoga neka mi se javi preko privatne poruke, samo molim bez napucanih cena. Placam kes odmah! Znaci aktuelne su stavke pod: 1 i 4! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 26, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off. Kakva je prerada sad u pitanju,predpostavljam da pravis nekog fajtera,i koji je motor u pitanju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Februar 26, 2011 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Imam levi migavac od Kawe ZX6R 2006 mislim da je identican sa ER6N sa zelenim staklom cena mu je 1500din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Februar 26, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off. Kakva je prerada sad u pitanju,predpostavljam da pravis nekog fajtera,i koji je motor u pitanju . Jos uvek je tajna uskoro ce biti vise informacija. @ gixxer Neodgovara mi ta boja plastike, inace nije skupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Februar 26, 2011 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Sprej za zatamnjvanje stop lampe ima siroka paleta boja kosta oko 300din i farbas ga u koju hoces boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Februar 26, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan verovatno pravi fajtera od cbr 600 f2 94 godiste uvezena iz nemacke, ja bi rekao po zadnjem svetlu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Februar 27, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan verovatno pravi fajtera od cbr 600 f2 94 godiste uvezena iz nemacke, ja bi rekao po zadnjem svetlu. E jeba ga ti pa sto me oda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...