Jump to content

Moto Zajednica

Rukavice Probiker prx-5

Recommended Posts

• U prolazu, 50 postova

Rukavice su nove nekorišćene u veličini XL (crno/crvene), izuzetno prijatne za nošenje.

Ispostavilo se da su meni velike tako da cu ili da ih prodam(zamenim) ili da guram po parce vate u prste :(

Cena 45 eura, u zamenu dolaze u obzir koncepcijski iste rukavice u crveno/crnoj ili crnoj boji u L ili M velicini zavisno od kalupa.

Mogu i iste (probiker prx-5) u L veličini.

post-11008-0-76684300-1298460989_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 94 postova
  • Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L

Ja porucio iz Louisa bas te rukavice za 10eura preko Sekule prosle nedelje ali nekim cudom nisu danas stigle zajedno sa ostalim sto sam porucio...sad otvorim oglase, kad ono bas te rukavice al' za 4ipo konja, jbga.

• U prolazu, 50 postova

Ja porucio iz Louisa bas te rukavice za 10eura preko Sekule prosle nedelje ali nekim cudom nisu danas stigle zajedno sa ostalim sto sam porucio...sad otvorim oglase, kad ono bas te rukavice al' za 4ipo konja, jbga.

Moguce , vrlo moguce, ali mislim da su u velicini XS jedine koje mozes dobiti, odnosno mogu da posluze samo da se stave oko retrovizora u autu kao ukras, u normalnim velicinama su 45eura.

Pozdrav, sve najbolje.

• U prolazu, 94 postova
  • Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L

ma ne bre bile su XL, porucio sam ih a uzeo sam i XS za zenu, stoje joj kao salivene, nikad jace rukavice za 10 ojra.

btw. kako si ti dosao do njih?

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja