bojanzKS 1 Napisano Jun 2, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan 10.06.2007 druga trka kod nas proslu sam gledao po kisi i bilo je super , nadam se da ce ova biti jos bolja Jel dolazi ko u Kraljevo na trke 10.06.2007 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Jun 2, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja bi rado isho ali 11-0g imam ispit... bilo je nas nekoliko proshli poot i stvarno je bilo vrh.... ko su vam favoriti po klasama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja idem, naravno...i u skuter kupu za mene da nevijate :):):) u 125 favorit mi je Milosh Neshic, u 600 Veljko Vidic( Obelixov kum :)) a u hiljadarci ne mogu da se odlucim izmedju prve trojice... u Happeningu navijam za Dudasa, a u Scooterima, pa za sebe majku mu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Jun 2, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan onda ce navijamo za tebe kako da te prepoznam koji broj nosis ili nesto drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan [glow=red,2,300]mat crna Held jet kaciga, plavo crna gore tex jakna, orina crne rukavice i broj 16 ako bude bio slobodan [/glow] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Jun 2, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan no offense ali onaj scooter cup ne da izgleda smeshno nego... ali ok... sve u svemu sreccno... meni su 125-ce najinteresantnie a shabanagicc mi je favorit lik je proshli poot jedva skrpio pare za gume, zadnja kochnica mu je crkla na startu i uz malo srecce je ipak stigao prvi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan no offense ali onaj scooter cup ne da izgleda smeshno nego... ali ok... sve u svemu sreccno... meni su 125-ce najinteresantnie a shabanagicc mi je favorit lik je proshli poot jedva skrpio pare za gume, zadnja kochnica mu je crkla na startu i uz malo srecce je ipak stigao prvi... ma slazem se sa tobom da je sve to(mislim na scootere) smeshno, ali mora se od nechega pocheti... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 2, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan ja idem, naravno...i u skuter kupu za mene da nevijate :):):) u 125 favorit mi je Milosh Neshic, u 600 Veljko Vidic( Obelixov kum :)) a u hiljadarci ne mogu da se odlucim izmedju prve trojice... u Happeningu navijam za Dudasa, a u Scooterima, pa za sebe majku mu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Srećno majstore,vjerovatno ću biti tamo.Kum će u srijedu i četvrtak na Grobnik,voze se "DANI BRIDGESTONE" ( da opravda sponzorstvo ),pa će u petak sa Grobnika u Kraljevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Jun 9, 2007 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna raspored dešavanja u nedelju u Beranovcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Jun 9, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan da i mene interesuje to vreme pocetka trka ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Prva trka (125ccm) startuje u 13:00, skuteri u 12:00(valjda), a warm-up(valjda u 10, nisam siguran) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bojane, mene intresuje da li je zavrsen put od Kragujevca do Kraljeva ili se i dalje ide na Ibarsku??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 9, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Da nece kojim slucajem tamo biti neki slobodni trening ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nece, ali shto ne bi vozio Happening????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 9, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan nece, ali shto ne bi vozio Happening????? Mnogo mi je komplikovano to u ovom trenutku :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Jun 9, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bojane, mene intresuje da li je zavrsen put od Kragujevca do Kraljeva ili se i dalje ide na Ibarsku??? jeste josh uvek i bicce josh do novembra... najverovatnie... mozzesh autoput-Kragujevac-Mrchajevci-Kraljevo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pa to cemo i da radimo, ono Ibarska odnosilo se na taj mali deo od KG do KV, nego mi se prosli put zeznuli i krenuli onim starim putem, jaooo majko bilo je strashno ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako, sad sam se vratio iz Kraljeva, bilo je ludo Bio sam 6i u scooterima :-[ u 125 pobedio je sabanagic, posto je nesic ponovo pao na trecem mestu bio je neki novi lik :) U 600 stvarno ne znam rezultate, znam samo da je Pera bio treci i da je Obelixov kum bio prvi,kolko mi se cini, a da se Buljicu upalio motor U hep klasi bilo je stvarno jako, prva trojica su se klali, znaci strasno, samo mi nije jasno odakle saso nikolov u happeningu(on je imao licencu ???),svaka cast momcima na KTM-motorima, odrali ste onog lika na Suzukiju, a primetio sam da ih u krivinama stizete, a na pravcu vas oni stizu :S u 1000 pobedio je Milos Milovanovic, ispred Soneta, Zeljko Stanicic je pao, a treci ko je bio, stvarno ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ewo nesto i slika Nas kolega forumash Nikolin motor, ali nije nista strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jun 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, molim vas, nemojte postavljati tako velike slike. 800x600 je sasvim dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Jun 10, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Zex je mnogo gore prosao :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Jun 10, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan da mozda neko nije slucajno snimio pad ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako, sad sam se vratio iz Kraljeva, bilo je ludo Bio sam 6i u scooterima ČESTITKE U 600 stvarno ne znam rezultate, znam samo da je Pera bio treci i da je Obelixov kum bio prvi, TO KUMEEEEEEE OPET SI IH ODERAO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jun 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo kompletnijih rezultata: Za vikend je vožena druga trka šampionata Srbije u brzinskim trkama. Pri idealnim vremenskim uslovima u Kraljevu na drugoj trci sezone se okupio veliki broj ljubitelja moto trka koji su imali šta da vide i da uživaju o odličnim vožnjama naših takmičara... Pravi su nastupili takmičari u klasi 600cc u kojoj je ponovo ubedljivo pobedio Veljko Vidić ispred Nenada Stojanovića i Petra Birčanina. Ovu trku je obeležio i pad Nikole Buljića koji je na svu sreću prošao bez posledica. U klasi 125 na samom startu su se izdvojili Almir Šabanagić, koji je poveo trku, i Miloš Nešić. Izmeču njih se i vodila velika borba sve do trenutka kada je Miloš Nešić izleteo sa staze. Miloš je uspeo da pretekne Almira Šabanagića ali je u istom krugu i izleteo sa staze i izgubio dragoceno vreme. Miloš je posle toga ipak uspeo da nastavi trku i da zadrži drugo mesto. Kao treći je stigao Balša Zorić. U klasi moto hepening prvo mesto je osvojio Dejan Stojković, drugi je bio Saso Nikolov a treći Branislav Jovanović. U najuzbudljivijoj klasi je pobedu opet ostvario Miloš Milovanović, iza njega slede Nenad Petrović i Darko Todorov. Sledeća trka je 24.06. Batajnica. Rezultati po klasama: KLASA 125sp Poz. - Vozac - Klub - Vreme 1. SABANAGIC Almir - Duka Racing - 25:29.535 2. NESIC Milos - Mass Motosport - 25:55.802 3. ZORIC Balsa - Duka Racing - 26:38.967 4. BERBATOV Radovan - Zrenjanin - 25:36.371 5. VIDIC Grozdan - Markos - 26:18.544 Izvozio ispod 66% od prvog takmicara 6. JOVANOVIC Djordje - Dijamant - 8:23.376 KLASA 600sst Poz. - Vozac - Klub - Vreme 1. VIDIC Veljko - Markos - 25:23.216 2. STOJANOVIC Nenad - Duka Racing - 25:38.401 3. BIRCANIN Petar - Duka Racing - 25:49.891 4. MILETIC Slavisa - Spped line - 26:31.254 5. MILOJEVIC Miroslav - Max Racing - 25:56.298 Izvozio ispod 66% od prvog takmicara 6. BULJIC Nikola - Mass Motosport - 1:07.602 KLASA Moto - happening Poz. - Vozac - Klub - Vreme 1. STOJKOVIC Dejan - Duka Racing - 11:24.714 2. NIKOLOV Saso - Tumac - 11:24.949 3. JOVANOVIC Branislav - Duka Racing - 11:26.010 4. DUDAS Sasa - No limit - 11:50.895 5. DIMITRIJEVIC Milan - Sultan - 12:30.110 6. LJUMOVIC Rajko - Duka racing - 12:36.147 7. PANTOVIC Nenad - MASS MotoSport - 11:42.901 8. KRSTIC Dejan - Koton super bike - 11:52.063 9. SLAVKOVSKI Sinisa - Tumac - 12:11.205 Izvozio ispod 66% od prvog takmicara 10 102 MILENKOVIC Ivan - Katapult - 9:23.634 11 99 GASIC Stevan - Duka Racing - 6:22.559 KLASA 1000sst Poz. - Vozac - Klub - Vreme 1. MILOVANOVIC Milos - Mass Motosport - 24:04.224 2. PETROVIC Nenad - Duka Racing - 24:07.879 3. TODOROV Darko - Markos - 24:49.485 4. PERISIC Dragoslav - Dijamant - 24:22.843 5. MAKSIMOVIC Borislav - Max Racing - 25:11.954 Izvozio ispod 66% od prvog takmicara 6. STANICIC Zeljko Dijamant - 9:40.960 7. STEFANOVIC Nenad - Pozarevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Zex je dobro, izasao je iz bolnice, potvrdio mi je danas sportski komesar i tehnicki delegat sa trke Nebojsa Lazarevic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...