novajlija 2 Napisano Jun 2, 2007 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jos uvek da li je ova tema za hroniku jer ne znam ishod. Ako neko sazna kasnije o cemu je rec neka urgira, da onda ode u drugu rubriku. Pre nekih 2-3 h, na pomenutom uglu, tacno na mestu iznad Dusanovackog mosta, sam u prolazu iz kola ugledao policiju okupljenu oko auta ispred koga je na pola metra bio oboren skuter. Mesto je bilo ogradjeno onim crveno-belim "cunjevima". Ucinilo mi se da skuter i nije bas u zavidnom stanju, dok za vozaca i citavu siuaciju ne znam nista jer sam buduci u koloni, morao da zurim. Ako neko ima nekih spoznaja-neka javlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 47 Napisano Jun 2, 2007 Zainteresovan, 565 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jos uvek da li je ova tema za hroniku jer ne znam ishod. Dokle god se ne zna ishod, molim te da koristis rubriku MOTORISTI NA DRUMU.. A ja se nadam da ovaj slucaj nikada nece "zasluziti" da udje u ovu rubriku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 4, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Slichnu situaciju sam i ja videla juche na kruznom toku Slavija... Skuter lezi oboren, poprilichno polupan..automobil par metara dalje.... Policija vetj vrshi uvidjaj. Vozach automobila daje izjavu, drugi pandur meri tragove kochenja [kojih nema ??? ] a tretji pandur stoji pored skutera i regulishe saobratjaj... Stala sam pored njega i pitala ga shta je sa vozachem skutera, da li je povredjen. Kaze da nisu teshke povrede i da tje se oporaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...