SmokeS 339 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem sociva koja sam sakupljao da pravim farove od njih.. Posedujem 4 komada, od kojih su 3 kratko svetlo i 1 dugo.. Valeo (made in spain, sa megana, bio xenon u njemu) sijalica: _____20e Socivo br2 (skinuto sa punta) sijalica: H3_________________________15e Socivo br3 (ne znam sa kog auta) sijalica: ?! ___________________15e Ima i neku kvacicu na onom limu unutra, za podesavanje linije po putu ili cega vec.. I socivo br4 za dugo svetlo (ne znam sa kog auta) sijalica: H1_________15e Sociva br3 i br4 su vec bila na nekom motoru, i ne znam njihovo poreklo.. Precnici sociva su 2.5" ili 63.5mm Ne posedujem ni jednu sijalicu tako da one ne idu uz sociva.. To nisam ni stigao da kupim.. Sva sociva su odlicnom stanju, nemaju ostecenja koje mogu da uticu na snop svetla ili nesto slicno.. Imaju po koju ogrebotinu ovako spolja, ali to mislim da nije bitno u ovom slucaju Za vise info pm ili 065/890-91-90 I Slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato socivo br4.. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Socivo br3 bi trebalo da je skinuto sa BMW-a.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato socivo br2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Moze oba sociva za 2200din.. Socivo br1 i br3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano April 17, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Up.. Mogu oba za 1600 din.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 18, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Kad mogu da pogledam sočiva. Zainteresovan sam ali moram da vidim da li mogu u moj far. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano April 20, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Kad mogu da pogledam sočiva. Zainteresovan sam ali moram da vidim da li mogu u moj far. Poslah ti pp.. Ne znam da li si video.. kontaktiraj me na 065/890-91-90 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 5, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Sve prodato. Moze lock.. Hvala.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...