dr.GT 6 Napisano Februar 20, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam video da mi je crkla sajla od exup ventila,pokidala se 2-3.cm od panjicha (plombe),sta raditi,popraviti tj negde odneti pa da po uzorku naprave drugu ili naruciti novu ili polovnu .....Pre tri dana sam gledao bila citava neznam sta joj se desilo nije mi jasno...... Ako neko ima resenje neka mi javi - pomogne....najjeftinije resenje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i za sve druge sajle, Boban Sajle Skini svoju kompletnu i odnesi da ti naprave novu. Oni će sa stare prepakovati sve što treba, pa ti ostaje samo da je montiraš nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...