tdm 72 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prednja kljesta su mi nissin, a zadnja brembo(valjda). A koje pakne staviti? Sinter ili organik? I koju marku? Linkovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Celu proslu sezonu od 13200km.vozim sa plocicama NHC Sinter,i bas sam zadovoljan!Dobro koci po svim vremenskim uslovima,a i necepa diskove!Ima mnogo zvucnijih firmi,ali..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Celu proslu sezonu od 13200km.vozim sa plocicama NHC Sinter,i bas sam zadovoljan!Dobro koci po svim vremenskim uslovima,a i necepa diskove!Ima mnogo zvucnijih firmi,ali..... Gde si ih izeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima?????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan i mene zanima ovaj odgovor s obzirom da planiram promijeniti plocice, a ne razumijem se u iste. Hvala vam. oprostite sto dizem temu iz mrtvih, ali valjda ce neko napisati nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan i mene zanima ovaj odgovor s obzirom da planiram promijeniti plocice, a ne razumijem se u iste. Hvala vam. oprostite sto dizem temu iz mrtvih, ali valjda ce neko napisati nesto Ima ih u firmi Comp Batajnica 011/8486590! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...