vickos 40 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja predstavim; zovem se Vickoš Arpad, iz Srbobrana sam, volim velike, a i male vikend ture. Vozim Hondu Deauville. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markobmw 0 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bor Motocikl: Sprint pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 18, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miky 1 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: yamaha yzf-r6 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickos 40 Napisano Februar 24, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodošlici! Nisam bio u mogućnosti da odgovaram na Vaše dobrodošlice, jer sam upao u bolnicu u Kamenici. Sad mi je već bolje, i ovde imam pristup internetu, pa mogu da odgovorim. Ovaj sneg baš i prija, ne bi bilo dobro da je napolju lepo, a ja u bolnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PC Land 0 Napisano Februar 24, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Temerin Motocikl: Suzuki GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!....i da ozdraviš što pre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickos 40 Napisano Februar 25, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Da brzo ozdravis pa date zenimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickos 40 Napisano Mart 4, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrim željama, ali da me ženite, nemojte! Imam ja ženu, i te kakvu! Uskoro ću postaviti jedan od mojih putopisa kroz Alpe, tamo ćete upoznati moju dragu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan TO je lepo cuti, onda je cuvaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickos 40 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hoću, hoću! A kako da odbijem savet od pravog veterana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekv 3 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozzz, ajoj, odmah sam nasao tipa koji vozi motor koji ja zelim da kupim, pozz jos jednom pa se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...