zippo 45 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne prodajem vec obavestavam! (from the face of the place) : Second hand radnja,Beograd,ul.Prizrenska (desna strana, pri spustanju ka Zelenom Vencu) primecen doticni zenski kombinezon,velicina br.40, cini mi se da je nov "ima ga" (sto bi se reklo). Protektori na sve strane plus Velcro na podkolenicama(verovatno za dodatne protektore)Cena je 12.000 din.Doduse,kacim ovo sa zakasnjenjem od dva dana ali mi u radnji rekose da je tu oko mesec dana i klijentela( bake i deke) nije nesto zainteresovana za doticni artikl. Nadam se da je informacija od neke koristi,unapred izvinjenje admin-u ako sam omasio temu,mozda je trebalo da je zakacim pod "Moto oprema"? . Sa lica mesta,Vas Zippo 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 18, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ma u dobroj si rubrici svaka tebi cast sto si obavestio,sigurno ce nekom biti od pomoci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u ovakvoj radnji kupio debele kozne pantalone za 1500 dinara. Na skupovima nisu ispod 3000 din. A u Louis su oko 50e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 18, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pa da ,ma treba ici po tim ronjdjosima i vrsljati moze se dobrih stvari navatati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...