dado542111 1 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam skutera cpi honda 125 cc problem je u tome sto sam ranije iz vise puta verglanja naprimjer 4-5 puta verglanja morao da bi upalio,al svaki put kad verglam cuje se unutra kao da melje nesto,pa se u istom trenutku cuje samo alnaser kako vrti,pa opet meljanje i tek onda upali,ali bukvalno melje nenormalno kao da ce da izleti sve i sad neznam u cemu je problem tu,spaner sam gledao i on dosta dobro izgleda,lanac nije los,dosta dobro izgleda zategnut,,,,,,,,sta da kazem ,,,pomagajte 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je podforum za predstavljanje, treba da napishesh koju rec o sebi a za probleme i sredjivanje istih imash podforum garaza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markobmw 0 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bor Motocikl: Sprint pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...