Duh 4 Napisano Jun 12, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg Ko je ovaj decko? On je oborio coveka na defileu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kakva puma Bez pasulja ništa, Lalajku je izgleda bio hladan pasulj čim ga je oblio hladan znoj Tu je i pivo da ˝podgreje˝ pasulj Tu su i šapčani pozdrav za Gordanmg-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg Ko je ovaj decko? On je oborio coveka na defileu... Dečko je iz Lazarevca ne znam mu tačno ime , samo znam da sam bio sa jednom njegovom bivšom devojkom i to je to što znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jun 12, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo ok osim sto bi trebalo na buducim skupovima zabraniti prilaz motorima blizu bine! Ceo dan su klinci sa mopedima, skuterima, pa cak i atv-ima zujali kroz kamp tako da se pesaci nisu osecali bezbedno. Takodje, zujali su i nezaobilazni u Srbiji (na zalost ogromnog broja normalnih ljudi) "pucaci sa zujalicama". Ne mogu da verujem da se ne moze organizovati moto skup, a da se oni ne izoluju (u smislu odvajanja motora na udaljenije mesto) da bi ljudi mogli da se upoznaju, druze, slusaju muziku i da moto skup konacno bude lepo privlacno i civilizovano mesto na kome cemo dati primer svima, a ne da se zbog par >:(ne znam kako da ih nazovem, narusava ionako iskrivljena slika o nama. Tih par ljudi divlja, onda se klinci sa njima identifikuju pa i oni pocnu da divljaju misleci da "to tako treba" i onda se ceo skup upropasti. Zivim za skup na kome ce motori biti izdvojeni od prostora za "pesake", pa onda lepo odemo i zevamo (ja prvi) po ceo dan u motore, a kad se zasitimo, odemo na mjuz i druzenje. Znam ogroman broj ljudi koji ne idu na skupove samo zbog nesnosne buke i pucaca. Kad bi se napravio skup bez njih, nista se ne bi izgubilo na brojnosti, a skup bi bio neuporediv. Kad smo poceli sa skupovima, bilo je neuporedivo manje takvog ponasanja i bilo nam je fenomenalno!!! Ljudi hoce da upoznaju druge, da razgovaraju, da se opuste posle za neke i celodnevne voznje od par stotina kilometara, a umesto relaksacije sta ih docekuje??? Najcesce lokalni "divljaci" koji su se dovezli tih desetak km do skupa da bi svima poremetili raspolozenje >: ??? Neko ce sada reci da smo svi razliciti, i to je tacno. Ali je tacno i to da npr. u svakoj drzavi imas kriminalaca i da drzava stiti sebe od takvih! Kada cemo mi sebe zastititi??? Nadam se da ce se nekad i u Srbiji napraviti skup bez takvih, ili zabraniti ulaz takvim motorima (samo pesice, a motor ispred kampa). Brate, svi endurasi, coperisti, itd dodju, ostave motor i uzivaju, i ni jedan ne divlja niti vozi po skupu kao da u zivotu nije seo, a ni video motor, a ovi sa zujkama...ne znam... bilo bi smesno da nije zalosno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 12, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Srbija brale Srbija, nikada se mi necemo opametiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Jun 12, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan jos jedan moto susret na kome se umjesto dobar dan ili dobro dosli kaze"400 dinara" pa mi se zbog toga cini da sam nepozeljan,ogradjeni kamp prostor je vrlo lijep i atraktivan,organizatori se pobrinuli za neke bajkerske igre i zabave bilo je i prase peceno,sreo dragog domacina zbog kojeg sam i dosao a i ostalih najmanje 50 motorista lalajka,nikad nije bilo tako dovoljno zena na skupu kao u lazarevcu,to je moj kratki utisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Jun 12, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Sve je bilo ok osim sto bi trebalo na buducim skupovima zabraniti prilaz motorima blizu bine! Ceo dan su klinci sa mopedima, skuterima, pa cak i atv-ima zujali kroz kamp tako da se pesaci nisu osecali bezbedno. Takodje, zujali su i nezaobilazni u Srbiji (na zalost ogromnog broja normalnih ljudi) "pucaci sa zujalicama". Ne mogu da verujem da se ne moze organizovati moto skup, a da se oni ne izoluju (u smislu odvajanja motora na udaljenije mesto) da bi ljudi mogli da se upoznaju, druze, slusaju muziku i da moto skup konacno bude lepo privlacno i civilizovano mesto na kome cemo dati primer svima, a ne da se zbog par >:(ne znam kako da ih nazovem, narusava ionako iskrivljena slika o nama. Tih par ljudi divlja, onda se klinci sa njima identifikuju pa i oni pocnu da divljaju misleci da "to tako treba" i onda se ceo skup upropasti. Zivim za skup na kome ce motori biti izdvojeni od prostora za "pesake", pa onda lepo odemo i zevamo (ja prvi) po ceo dan u motore, a kad se zasitimo, odemo na mjuz i druzenje. Znam ogroman broj ljudi koji ne idu na skupove samo zbog nesnosne buke i pucaca. Kad bi se napravio skup bez njih, nista se ne bi izgubilo na brojnosti, a skup bi bio neuporediv. Kad smo poceli sa skupovima, bilo je neuporedivo manje takvog ponasanja i bilo nam je fenomenalno!!! Ljudi hoce da upoznaju druge, da razgovaraju, da se opuste posle za neke i celodnevne voznje od par stotina kilometara, a umesto relaksacije sta ih docekuje??? Najcesce lokalni "divljaci" koji su se dovezli tih desetak km do skupa da bi svima poremetili raspolozenje >: ??? Neko ce sada reci da smo svi razliciti, i to je tacno. Ali je tacno i to da npr. u svakoj drzavi imas kriminalaca i da drzava stiti sebe od takvih! Kada cemo mi sebe zastititi??? Nadam se da ce se nekad i u Srbiji napraviti skup bez takvih, ili zabraniti ulaz takvim motorima (samo pesice, a motor ispred kampa). Brate, svi endurasi, coperisti, itd dodju, ostave motor i uzivaju, i ni jedan ne divlja niti vozi po skupu kao da u zivotu nije seo, a ni video motor, a ovi sa zujkama...ne znam... bilo bi smesno da nije zalosno! samo da kazem da je predvidjen skup na kome se nece pucati,na kome se klinci nece dokazivati,na koji nece biti pozvani sminkeri,tatini sinovi,skup posvecen motorima i motoristima,mozda iduce godine ili one druge,u fazi je teoriska razrada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TETAK 0 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Čačak, Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam 100% prethodne stavove kao i razmišljanje o organizaciji takvog skupa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Brate, svi endurasi, coperisti, itd dodju, ostave motor i uzivaju, i ni jedan ne divlja niti vozi po skupu kao da u zivotu nije seo, a ni video motor, a ovi sa zujkama...ne znam... bilo bi smesno da nije zalosno! Izgleda da ti nisi bio na mnogo skupova... prethodnih godina se nije moglo oko otvoriti od dva "DRAG STAR-a" i" HARLI HUGER-a 883""...a bili su baš redovni. Šta misliš ko bi ti došao na skup ako mora ostaviti mašinu 100-200 metara od sebe. Misliš li na ulazu napraviti "selekciju"...čoper i enduro unutra...plasitika napolje...dvotaktni i skuteri marš iz defilea ..??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Jun 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Kakva puma Bez pasulja ništa, Lalajku je izgleda bio hladan pasulj čim ga je oblio hladan znoj Tu je i pivo da ˝podgreje˝ pasulj Tu su i šapčani pozdrav za Gordanmg-a Slika je super al mi krivo sto se nismo slikali zajedno da nas vide ovi tvoji iz Lazarevca!!! Nadam se da cemo se videti u Indjiji posto necu ici u Planu, jebiga dosadan mi autoput!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Sve je bilo ok osim sto bi trebalo na buducim skupovima zabraniti prilaz motorima blizu bine! Ceo dan su klinci sa mopedima, skuterima, pa cak i atv-ima zujali kroz kamp tako da se pesaci nisu osecali bezbedno. Takodje, zujali su i nezaobilazni u Srbiji (na zalost ogromnog broja normalnih ljudi) "pucaci sa zujalicama". Ne mogu da verujem da se ne moze organizovati moto skup, a da se oni ne izoluju (u smislu odvajanja motora na udaljenije mesto) da bi ljudi mogli da se upoznaju, druze, slusaju muziku i da moto skup konacno bude lepo privlacno i civilizovano mesto na kome cemo dati primer svima, a ne da se zbog par >:(ne znam kako da ih nazovem, narusava ionako iskrivljena slika o nama. Tih par ljudi divlja, onda se klinci sa njima identifikuju pa i oni pocnu da divljaju misleci da "to tako treba" i onda se ceo skup upropasti. Zivim za skup na kome ce motori biti izdvojeni od prostora za "pesake", pa onda lepo odemo i zevamo (ja prvi) po ceo dan u motore, a kad se zasitimo, odemo na mjuz i druzenje. Znam ogroman broj ljudi koji ne idu na skupove samo zbog nesnosne buke i pucaca. Kad bi se napravio skup bez njih, nista se ne bi izgubilo na brojnosti, a skup bi bio neuporediv. Kad smo poceli sa skupovima, bilo je neuporedivo manje takvog ponasanja i bilo nam je fenomenalno!!! Ljudi hoce da upoznaju druge, da razgovaraju, da se opuste posle za neke i celodnevne voznje od par stotina kilometara, a umesto relaksacije sta ih docekuje??? Najcesce lokalni "divljaci" koji su se dovezli tih desetak km do skupa da bi svima poremetili raspolozenje >: ??? Neko ce sada reci da smo svi razliciti, i to je tacno. Ali je tacno i to da npr. u svakoj drzavi imas kriminalaca i da drzava stiti sebe od takvih! Kada cemo mi sebe zastititi??? Nadam se da ce se nekad i u Srbiji napraviti skup bez takvih, ili zabraniti ulaz takvim motorima (samo pesice, a motor ispred kampa). Brate, svi endurasi, coperisti, itd dodju, ostave motor i uzivaju, i ni jedan ne divlja niti vozi po skupu kao da u zivotu nije seo, a ni video motor, a ovi sa zujkama...ne znam... bilo bi smesno da nije zalosno! samo da kazem da je predvidjen skup na kome se nece pucati,na kome se klinci nece dokazivati,na koji nece biti pozvani sminkeri,tatini sinovi,skup posvecen motorima i motoristima,mozda iduce godine ili one druge,u fazi je teoriska razrada Kada će to biti igde pošto dolazim obavezno , Pozdrav Dačo mnogo mi je krivo što se nismo videli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Meni je žao što se sa mnogima nisam ni video , a ni slikao ,trebalo bi da dođem do Inđije kažu da je do sada bilo dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Jun 12, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Citiraj Sve je bilo ok osim sto bi trebalo na buducim skupovima zabraniti prilaz motorima blizu bine! Ceo dan su klinci sa mopedima, skuterima, pa cak i atv-ima zujali kroz kamp tako da se pesaci nisu osecali bezbedno. Takodje, zujali su i nezaobilazni u Srbiji (na zalost ogromnog broja normalnih ljudi) "pucaci sa zujalicama". Ne mogu da verujem da se ne moze organizovati moto skup, a da se oni ne izoluju (u smislu odvajanja motora na udaljenije mesto) da bi ljudi mogli da se upoznaju, druze, slusaju muziku i da moto skup konacno bude lepo privlacno i civilizovano mesto na kome cemo dati primer svima, a ne da se zbog par >:(ne znam kako da ih nazovem, narusava ionako iskrivljena slika o nama. Tih par ljudi divlja, onda se klinci sa njima identifikuju pa i oni pocnu da divljaju misleci da "to tako treba" i onda se ceo skup upropasti. Zivim za skup na kome ce motori biti izdvojeni od prostora za "pesake", pa onda lepo odemo i zevamo (ja prvi) po ceo dan u motore, a kad se zasitimo, odemo na mjuz i druzenje. Znam ogroman broj ljudi koji ne idu na skupove samo zbog nesnosne buke i pucaca. Kad bi se napravio skup bez njih, nista se ne bi izgubilo na brojnosti, a skup bi bio neuporediv. Kad smo poceli sa skupovima, bilo je neuporedivo manje takvog ponasanja i bilo nam je fenomenalno!!! Ljudi hoce da upoznaju druge, da razgovaraju, da se opuste posle za neke i celodnevne voznje od par stotina kilometara, a umesto relaksacije sta ih docekuje??? Najcesce lokalni "divljaci" koji su se dovezli tih desetak km do skupa da bi svima poremetili raspolozenje >: ??? Neko ce sada reci da smo svi razliciti, i to je tacno. Ali je tacno i to da npr. u svakoj drzavi imas kriminalaca i da drzava stiti sebe od takvih! Kada cemo mi sebe zastititi??? Nadam se da ce se nekad i u Srbiji napraviti skup bez takvih, ili zabraniti ulaz takvim motorima (samo pesice, a motor ispred kampa). Brate, svi endurasi, coperisti, itd dodju, ostave motor i uzivaju, i ni jedan ne divlja niti vozi po skupu kao da u zivotu nije seo, a ni video motor, a ovi sa zujkama...ne znam... bilo bi smesno da nije zalosno! samo da kazem da je predvidjen skup na kome se nece pucati,na kome se klinci nece dokazivati,na koji nece biti pozvani sminkeri,tatini sinovi,skup posvecen motorima i motoristima,mozda iduce godine ili one druge,u fazi je teoriska razrada Kada će to biti igde pošto dolazim obavezno , Pozdrav Dačo mnogo mi je krivo što se nismo videli i meni je zao sto se nismo vidjeli,ali mislim da cu uskoro prolaziti kroz LA,pa cemo se vidjeti,a sto se tice tog skupa vrse se velike pripreme lokacija nije odredjena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Nadam se da ce se nekad i u Srbiji napraviti skup bez takvih, ili zabraniti ulaz takvim motorima (samo pesice, a motor ispred kampa). Brate, svi endurasi, coperisti, itd dodju, ostave motor i uzivaju, i ni jedan ne divlja niti vozi po skupu kao da u zivotu nije seo, a ni video motor, a ovi sa zujkama...ne znam... bilo bi smesno da nije zalosno! Ja vozim zujku i ninajednom skupu do sad nisam ni turirao motor a kamoli pucao, ili ga vozikao tamo-ovamo. Gledam da kad stignem skinem opremu sa sebe i obezbedim je na motoru. Motor gledam da parkiram bezbedno i nepalim ga niti pomeram dok ne krenem. Ljudi se ne bi smeli deliti prema vrsti motora koje voze ili mozda gresim. Ljudi sa kojima sam se upoznao u Lazarevcu (endurasi i coperasi) mogu da daju svoje misljenje o ovom sto sam napisao i o meni licno kao vozacu "zujke". Voleo bih da cujem misljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Jun 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Nadam se da ce se nekad i u Srbiji napraviti skup bez takvih, ili zabraniti ulaz takvim motorima (samo pesice, a motor ispred kampa). Brate, svi endurasi, coperisti, itd dodju, ostave motor i uzivaju, i ni jedan ne divlja niti vozi po skupu kao da u zivotu nije seo, a ni video motor, a ovi sa zujkama...ne znam... bilo bi smesno da nije zalosno! Ja vozim zujku i ninajednom skupu do sad nisam ni turirao motor a kamoli pucao, ili ga vozikao tamo-ovamo. Gledam da kad stignem skinem opremu sa sebe i obezbedim je na motoru. Motor gledam da parkiram bezbedno i nepalim ga niti pomeram dok ne krenem. Ljudi se ne bi smeli deliti prema vrsti motora koje voze ili mozda gresim. Ljudi sa kojima sam se upoznao u Lazarevcu (endurasi i coperasi) mogu da daju svoje misljenje o ovom sto sam napisao i o meni licno kao vozacu "zujke". Voleo bih da cujem misljenja. Ma sta se primas bezveze, svako od nas tera svoj fazon, i vec su preterali sa kukanjem o pucanju zavrtanju itd. Ljudi nemozete takav skup napraviti da bude ko u pozoristu, to sto prigovarate nema veze sa skupom i organizatorima skupa, takve motoriste nemozete banovati ili iskljuciti a i ko vam daje to pravo. Sve to spada u folklor!!!! Dajmo malo veselije teme ova prica je vec providna!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Jun 12, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Nadam se da ce se nekad i u Srbiji napraviti skup bez takvih, ili zabraniti ulaz takvim motorima (samo pesice, a motor ispred kampa). Brate, svi endurasi, coperisti, itd dodju, ostave motor i uzivaju, i ni jedan ne divlja niti vozi po skupu kao da u zivotu nije seo, a ni video motor, a ovi sa zujkama...ne znam... bilo bi smesno da nije zalosno! Ja vozim zujku i ninajednom skupu do sad nisam ni turirao motor a kamoli pucao, ili ga vozikao tamo-ovamo. Gledam da kad stignem skinem opremu sa sebe i obezbedim je na motoru. Motor gledam da parkiram bezbedno i nepalim ga niti pomeram dok ne krenem. Ljudi se ne bi smeli deliti prema vrsti motora koje voze ili mozda gresim. Ljudi sa kojima sam se upoznao u Lazarevcu (endurasi i coperasi) mogu da daju svoje misljenje o ovom sto sam napisao i o meni licno kao vozacu "zujke". Voleo bih da cujem misljenja. pozdrav bratu brzincu,na tebe tvoj stil i tvoj motor se nista negativno ne odnosi,bez dima bez buke iz auspuha,bez zapalene gume susret nebi imao svoju car ali ne cijeli dan ili cijelu noc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Sve je bilo ok osim sto bi trebalo na buducim skupovima zabraniti prilaz motorima blizu bine! Ceo dan su klinci sa mopedima, skuterima, pa cak i atv-ima zujali kroz kamp tako da se pesaci nisu osecali bezbedno. Takodje, zujali su i nezaobilazni u Srbiji (na zalost ogromnog broja normalnih ljudi) "pucaci sa zujalicama". Ne mogu da verujem da se ne moze organizovati moto skup, a da se oni ne izoluju (u smislu odvajanja motora na udaljenije mesto) da bi ljudi mogli da se upoznaju, druze, slusaju muziku i da moto skup konacno bude lepo privlacno i civilizovano mesto na kome cemo dati primer svima, a ne da se zbog par >:(ne znam kako da ih nazovem, narusava ionako iskrivljena slika o nama. Tih par ljudi divlja, onda se klinci sa njima identifikuju pa i oni pocnu da divljaju misleci da "to tako treba" i onda se ceo skup upropasti. Zivim za skup na kome ce motori biti izdvojeni od prostora za "pesake", pa onda lepo odemo i zevamo (ja prvi) po ceo dan u motore, a kad se zasitimo, odemo na mjuz i druzenje. Znam ogroman broj ljudi koji ne idu na skupove samo zbog nesnosne buke i pucaca. Kad bi se napravio skup bez njih, nista se ne bi izgubilo na brojnosti, a skup bi bio neuporediv. Kad smo poceli sa skupovima, bilo je neuporedivo manje takvog ponasanja i bilo nam je fenomenalno!!! Ljudi hoce da upoznaju druge, da razgovaraju, da se opuste posle za neke i celodnevne voznje od par stotina kilometara, a umesto relaksacije sta ih docekuje??? Najcesce lokalni "divljaci" koji su se dovezli tih desetak km do skupa da bi svima poremetili raspolozenje >: ??? Neko ce sada reci da smo svi razliciti, i to je tacno. Ali je tacno i to da npr. u svakoj drzavi imas kriminalaca i da drzava stiti sebe od takvih! Kada cemo mi sebe zastititi??? Nadam se da ce se nekad i u Srbiji napraviti skup bez takvih, ili zabraniti ulaz takvim motorima (samo pesice, a motor ispred kampa). Brate, svi endurasi, coperisti, itd dodju, ostave motor i uzivaju, i ni jedan ne divlja niti vozi po skupu kao da u zivotu nije seo, a ni video motor, a ovi sa zujkama...ne znam... bilo bi smesno da nije zalosno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TETAK 0 Napisano Jun 13, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Čačak, Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Čovek ni jednom rečju(a ni mi ostali) nije pomenuo da ima problema sa "plastikom"(ja prvi volim sve što ima dva točka i motor),ali je kao problem pomenuo ponašanje pojedinaca koji se iživljavaju sa svojim motorima i na taj način ometaju ostale učesnike skupa.Na skupovima po zapadu ima tačno predvidjeno mesto za ovakva pokazivanja pa ko voli...... Da rezimiram,to što će neko na taj način da uništi svoj motor nije me briga, ali neka to radi na nekom drugom mestu.U vezi sa tim, znate i sami da se silovanja( i ostale gluposti) odradjuju na pustim mestima, pa zašto menjati dobre običaje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 13, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan U jednom od prvih postova ovde sam naveo da je lokacija u Lazarevcu odlicna jer, izmedju ostalog, poseduje odvojen parking za motore od mesta desavanja. Ja bih to iskoristio, uz odgovarajuci sistem obezbedjenja motora i eventualnog prtljaga. Znam da se to mnogima ne bi svidelo, alli treba preuzeti taj rizik. Ideja bi bila da se napravi normalan, civilizovan skup i bilo bi mi drago da tu ne prisustvuju ljudi kojima se to ne svidja. To znaci dve muve jednim udarcem. Na zalost, organizator nije smatrao da tako treba da bude. Nadam se da ce sledece godine ta ideja zaziveti. Parking je zaista ogroman i na njemu se mogu lepo paliti gume, vrteti krugovi, raditi stunt i sav ostali prateci "program", uz potrebno obezbedjenje za takvu delatnost. Time bi se izbeglo da napaljenci ne dizu na zadnji tocak po vlaznoj travi kroz guzvu na skupu. Takodje, "odbor" za docek je trebao bolje da radi svoj posao, kao sto je Daco rekao. Krivo mi je sto je bilo tako, jer sam citao ovde postove o tome i zamolio da se vodi racuna, ali eto... Sigurno ce biti analize desavanja na skupu, i nadam se da ce uoceni problemi za sledecu godinu biti reseni. U celini, skup je sjajno funkcionisao, mnogo je tu stvari trebalo uzeti u obzir (medicinari, policija, obezbedjenje, hrana i pice, ozvucenje...) i tu, nadam se, nije bilo propusta. Meni se recimo, svideo rad policije na raskrsnici gde se skrece za kamp. Postavili su dva vozila na obe strane raskrsnice (na Ibarskoj) i upalili rotaciona svetla. Nije bilo sanse da dodje do bilo kakavog incidenta, bukvalno su zaustavljali saobracaj na magistrali ako je neko sa skupa zeleo da izadje motorom. Opominjali su motoriste koji su izlazili sa skupa bez kacige, na zalost, takvih je vecina. Inace, bilo je, recimo, endurasa koji su divljali, eno slike Transalpa u dimu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Civilizovan skup bez motora pored nas pa jer to moguce,sta je tu civilizovano.To bi bio skup cega sto bi MILE TRANZICIJA rekao ALLO BRE hoce da mi ukinu motore hoce da mi ukinu palenje gume dizanje na toocak sto bi rekli smederevci,pa sta ima posle toga. Oni stariji se secaju kampa na grobniku gde je nocu bilo vrlo rizicno kretati se ali se nesecam da je neko bio povredjen niti da je kome to smetalo. Ponelame malo emocija sto bi rekli pozdrav Draganu/lalajku/ i svima koji pucaju pale gume dizu na tocak Samo OPUSTENO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 13, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Civilizovan skup bez motora pored nas pa jer to moguce,sta je tu civilizovano.To bi bio skup cega sto bi MILE TRANZICIJA rekao ALLO BRE hoce da mi ukinu motore hoce da mi ukinu palenje gume dizanje na toocak sto bi rekli smederevci,pa sta ima posle toga. Oni stariji se secaju kampa na grobniku gde je nocu bilo vrlo rizicno kretati se ali se nesecam da je neko bio povredjen niti da je kome to smetalo. Ponelame malo emocija sto bi rekli pozdrav Draganu/lalajku/ i svima koji pucaju pale gume dizu na tocak Samo OPUSTENO Nisam ja rekao skup bez paljenja guma, pucanja, turiranja i ostalog izivljavanja! Taman posla! To treba da se radi, obavezno! ALI NA MESTU PREDVIDJENOM SAMO ZA TO, a ne u sred guzve, muzike i satora! Citao si pohvale o skupu u Umagu? Tamo su koliko sam shvatio motori bili odvojeni, nije bilo pucaca kod glavnog satora i bine. Zasto to ne moze da se odradi ovde? Ili mozda gresim u postavci - treba pucacu omoguciti da plasi ljude i smeta, da deca placu, ljudi beze... Mozda bez toga to nije TO? (Mislim da treba nastavak diskusije prebaciti u topic Pravila ponasanja na moto skupu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whitesnake Lady 0 Napisano Jun 13, 2007 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Šta misliš ko bi ti došao na skup ako mora ostaviti mašinu 100-200 metara od sebe. Problem parkinga je veoma jednostavno resiti. Ogradi se prostor, plati se par momaka koji ce da nadgledaju prostor. Pri ulasku svaki motor dobije potvrdu i broj i na izlasku taj broj vraca i nema kradje. A sto se tice kradje opreme iz bisaga, poprskas ih nekim prahom sa koga mogu da se skinu otisci i pravo u policiju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 13, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Šta misliš ko bi ti došao na skup ako mora ostaviti mašinu 100-200 metara od sebe. Problem parkinga je veoma jednostavno resiti. Ogradi se prostor, plati se par momaka koji ce da nadgledaju prostor. Pri ulasku svaki motor dobije potvrdu i broj i na izlasku taj broj vraca i nema kradje. A sto se tice kradje opreme iz bisaga, poprskas ih nekim prahom sa koga mogu da se skinu otisci i pravo u policiju . Uptavo tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 13, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cula lepe komentare o skupu...Jel bilo kupanja??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 13, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ja sam cula lepe komentare o skupu...Jel bilo kupanja??? Nediraj mi ranu Nemogu da prezalim sto nisam poneo kupace gace :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...