Cvijanović 1728 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Drugar bi kupio dobrog liberty-a.Njegov tel.064/8036-528 Slike mu možete slati na:Sasa.fazan@gmail.com 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Nemoguće da nema Liberty-a u zemlji Srbiji!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Februar 20, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan na zalost nema... ali ima Kymco od 125cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 20, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoguće da nema Liberty-a u zemlji Srbiji!? ima ima,pp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Februar 21, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan ima svasta ali drugar ne odgovara hoce nece http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60513-akcija-800e/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 21, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan liberti 125 2000 god,reg do avgusta,2 kljuca itd u extra stanju 650 evra 0616701577 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 23, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jbg slike nisu bas nesto bolje nemogu,al da mogu sam sebi bi minus dao 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 26, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan dzaba i nuditi vam kad nema pravog kupca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 26, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan 125ccm? ima ali ne.........! http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=88504&trazi=1&ur=1&model=59&tip=leonardo&m=Aprilia-Leonardo http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=88506&trazi=1&ur=1&model=62&tip=nes&m=Honda-Nes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 26, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jbg slike nisu bas nesto bolje nemogu,al da mogu sam sebi bi minus dao ETO GOSIM DOTICNI ANONIMNI NADAM SE DA TI JE SRCE SAD NA MESTU,FALA ZA MINUS 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Februar 26, 2011 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Žile,izričito bez Sym-a.Mada sam pokušao da sugerišem,ali ne vredi.Cena ti je baš sportska,a skuter ti je već dugo na oglasima....imao sam i je takav problem sa Peugeot TKR. Tindir-e nadam se da će i tvoj skuter naći novog vlasnika. Svetac da se ja pitam Nesiška je majka Mara,međutim rebnuo si cifru,matori ,da glava zaboli.Za Leonarda imam samo reči hvale,ali napominjem još jednom,da ne bi bilo ovoga i onoga u oglasu sam napisao da se traži isključivo Piaggio Liberty 125ccm L.E.A.D.E.R. engine.Hvala svima na ponudama.Ubacite žetone krećemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 26, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan da ga jebem i skuter zar nije dobra cena za moj liberti aj reci,jos je i registrovan i sve,i u super je stanju,a za serpu ribe da ga dam necu,radije cu ga ubetonirati u temelj,maximalno sam cenu spustio,ako ostane do sezone nece ispod 700 biti,pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano Mart 4, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan prodaje moj kum liberti-valjevo,msm da ceni 600e,znam da je beli i da je dobro ocuvan,pa ako te zanima ja cu se raspitati i napisacu ti njegov br.tel.vel.pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano Mart 7, 2011 (promenjeno) U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan pozz Promenio Mart 7, 2011 član jeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Mart 11, 2011 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo lepog vremena.........znači sad 'il nikad!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Mart 18, 2011 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako.....Nešto će već naići 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 18, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ima svasta ali drugar ne odgovara hoce nece http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60513-akcija-800e/ ma de bre da oce da kupi vec bi kupio,mozda misli da moze za 200 evra da nadje libertija,foliranti sve u pm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Mart 22, 2011 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Kupjleno.Može LOCK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 23, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pa zakljucaj sam,eej a kolko je platio 150,200??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...