dr.GT 6 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,ja sam Goran iz Beograda i vozim Yamahu YZF 750 R '95.GOD. Imam male problemcice sa njom,ali to cemo malo kasnije........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2301 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 1182 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Uh... obozavam taj motor, ali i mene je terao maler sa njim samo tako i na kraju sam mnogo para pukao, a realno nista konkretno mu nije falilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.GT 6 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Znam al' sad je gotovo kupljen je i idemo dalje sta da radimo.........ulozio sam dosta u njega.....koje je god bio tvoj yzf?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...