wllada 2 Napisano Maj 31, 2007 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi uskoro da mi se ukaže prilika od nekih 1200 eura koje æu potrošiti na kupovinu dvotoèkaša! Pošto sam u fazonu da uzmem nov motor (naravno kineske izrade) i voljan sam da uzmem neki od 125 cc postoje 3 varijante oko kojih se TROUMIM!!!! Naime u veoma bliskom cenovnom rangu su trenutno: KEEWAY SPEED 125-150 QUIGQI QM125-10V SPRINT PRINCE Pošto sam poèetik ne bih uzimao nešto skuplje i jaèe! Da li bi neko mogao da mi pomogne oko izbora? Znaèila bi mi iskustva vlasnika dotiènih modela! HVALA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Maj 31, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sta god da kupis, neces se "zeznuti". Svi su isti. Moj ti je savet da cekas jos malo i da pokusas da skupis para da kupis Motor. Svaki Italijan i Japanac je bolji od ovih tvojih. Bolje i polovno, al znas sta vozis. Sretno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 31, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan slobodno koji god da izaberes verujm da ces uzivati. Prince ti je najjeftiniji od custom modela , ma da se ne ponavljam ima na forumu bas dosta topika o kinezima i bas je sve skoro receno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...