cikuntopola 96 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem mini bike 49cm3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam MORINI FRANCO custom,ako te interesuje javi na 060 0147755.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan a zanima li te mozda 110cc malo veci mini bike ili manji pit bike kako god ti draze made in PRC... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 19, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Може неко да објасни разлику између МИНИ и ПОКЕТ бајкова ? Ја бих исто да купим један мини-покет али не зна разлику? ја бих пазарио за једног клинца... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 13962 Napisano Februar 19, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi da bude isto, dva naziva za istu stvar, stim da se i oni dele na nekoliko kategorija po gabaritima i kubikazi. kinezi dolaze u verzijama od 37 / 49 ccm 2 t i 50 / 110ccm 4t. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 19, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Овај мали црвени би ми баш легао.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 13962 Napisano Februar 19, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ko nije pao sa poket bajka ne zna sta je bol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 19, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan htedoh da napisem pit bike umesto pocket jbg lapsus. a Pit bike mu dodje: "A pit bike is a small off-road/on-road motorcycle originally used for riding around the pits or staging area of a motocross race. Since the early 2000s pit bike racing, a sport similar to motocross, has become popular in the United States, especially in Southern California. The term has also been applied to the use of bicycles in similar venues." a ovo sto ja imam je vece od ovih mini pocket bikova pa tedoh da ga svrstam u pit bike ima 4 brzine menjac... i ne bih ga bas davao maloj deci zato priupitah da li smeta kubikaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 19, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko godina ima klinac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan moj godinu ipo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 20, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitam te jer sam i ja otprilike tada (malo kasnije) kupio bike za mog malog. To je previse rano, bar u mom slucaju. Sad ima skoro 6 i tek je neki dan dosao sa "Hocu motor".... Svo to vrijeme ja premijestam mini bike i preskacem preko njega. Osim toga, ta kineska sranja nemaju kocnice kako bog zapovjeda. Ja sam ga ogranicio + stavio maximalni zupcanik pozadi, ali opet se moze fino zaletiti s tim cudom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 20, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ја бих једном од 4 год, али планирам да остане у породици за будуће нараштаје Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan nemam ja tu mnogo izbora!!! poslao mi neki decko iz Sapca par fotografija razlicitih modela... Ja reko ajd da ga pitam koju ce boju Da ste videli to odusevljenje!!! ...pali Petat motoj brrrm ide u sumu ubije vuka,pali brm brm... Samo sto mi suza nije kanula ma j...m ti kintu kupicu ga pa nek stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8436 Napisano Februar 21, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3182 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan stavi te slike i okvirno cene... Moj mali ima samo 6 meseci... ali bi bilo lepo da stoji u sobi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Februar 21, 2011 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da zakacim valjda cu dobiti neki popust kad budem kupovao Cena je 160e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 13962 Napisano Februar 21, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da zakacim valjda cu dobiti neki popust kad budem kupovao Cena je 160e pogledaj koliko su ccm ako su manje od 49 ne kupuj imas ih na bubanj potoku za te pare pa mislim da je bolje da tamo pogledas, probas, pipnes i stipnes pa ako valja platis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Februar 21, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan To je isti lik-Dejan. Iz Sapca je al je na Bubanj potoku godinama. Kod njega sam ja kupio moj atv. Ima i delova za kineze-pa kome treba... Ovo je njegov sajt http://www.malidecijimotorici.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...