Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki gs 500e

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 160 postova

Prodajem Suzuki gs 500e 1997 god. Motor u odlicnom stanju, bez ulaganja. Akumulator, lanac i lancanici potpuno novi. Registracija istice u martu. Cena 1700e. 060 0718239. Zemun.post-8818-0-37753900-1297853867_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

lep motor i lako se prodaje , juche sam sa kumom oterao njegovog GS-a 1996godishte crvena metalik imao je samo tachku na rezervoaru i prodao ga je za 4 dana , oglase stavio na moto-berzu i halooglase i polovneautomobile ali 1200e ga je cenio a prodao za 1150e registrovan do kraja jula ... kad je letos drzao 1600 niko ga nije ni okrenuo ...

sa srecom

p.s. obichno ne komentarishem cenu , ali mislim da je ovo korisna informacija jer je neko za promenu neshto prodao za kesh

• Podržavam 3

• Enduro maniac, 1754 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

Ja sam tako drzao motor celo leto na 1200 (sto i nije bila realna cena) i hteo sam da prodam za kes (nije bilo hitno), istekla registracija, spustim na 950 i ode za 900 za nekoliko dana ;) I ja se izvinjavam za off ;)

• Podržavam 1

• Самарићанин, 794 postova
  • Motocikl: коњусина с педес' коњића

Nemam običaj da komentarišem u ovim temema ni pozitivno, ni negativno, a kamo li da ikom dižem ili spuštam cenu na neviđeno...

Ovo je retko dobar motor, bez skrivenih mana i mažen, pažen i održavan s ljubavlju. Lično sam se uverio. Vredi svaku paricu.

Čudno neko vreme je došlo. Sve se srozava u bescenje. Za ovo i ovakvo vozilo ne bi trebalo da važe takvi principi.

Ko ovu Suzanu kupi, dugo i bez problema ima da se sit navozi!

PS

Eno ga, vidi se iza mene na mom avataru.

• U prolazu, 29 postova

Verovatno mi je broj manji, ali planiram da neki ovakav motor bude medjukorak. Godinu-dve i uglavnom po gradu. Bolje nego skuter :).

• Svrati ponekad, 160 postova

Sigurno je bolji od skutera. A da li je mali, ne znam. Zena i ja smo proslo leto s njim obisli i grcku i crnu goru a nismo bas sitni :takoje:

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja