lakis 154 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suzuki gs 500e 1997 god. Motor u odlicnom stanju, bez ulaganja. Akumulator, lanac i lancanici potpuno novi. Registracija istice u martu. Cena 1700e. 060 0718239. Zemun. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan lep motor i lako se prodaje , juche sam sa kumom oterao njegovog GS-a 1996godishte crvena metalik imao je samo tachku na rezervoaru i prodao ga je za 4 dana , oglase stavio na moto-berzu i halooglase i polovneautomobile ali 1200e ga je cenio a prodao za 1150e registrovan do kraja jula ... kad je letos drzao 1600 niko ga nije ni okrenuo ... sa srecom p.s. obichno ne komentarishem cenu , ali mislim da je ovo korisna informacija jer je neko za promenu neshto prodao za kesh 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 16, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tako drzao motor celo leto na 1200 (sto i nije bila realna cena) i hteo sam da prodam za kes (nije bilo hitno), istekla registracija, spustim na 950 i ode za 900 za nekoliko dana I ja se izvinjavam za off 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 17, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Nemam običaj da komentarišem u ovim temema ni pozitivno, ni negativno, a kamo li da ikom dižem ili spuštam cenu na neviđeno... Ovo je retko dobar motor, bez skrivenih mana i mažen, pažen i održavan s ljubavlju. Lično sam se uverio. Vredi svaku paricu. Čudno neko vreme je došlo. Sve se srozava u bescenje. Za ovo i ovakvo vozilo ne bi trebalo da važe takvi principi. Ko ovu Suzanu kupi, dugo i bez problema ima da se sit navozi! PS Eno ga, vidi se iza mene na mom avataru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakis 154 Napisano Mart 31, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan 1600E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane R 84 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li je prodat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakis 154 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan nije prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane R 84 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Kad ode auto, zovem te odmah. Ovako nesto trazim . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano April 10, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li je prodat? da ti nije mali? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane R 84 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno mi je broj manji, ali planiram da neki ovakav motor bude medjukorak. Godinu-dve i uglavnom po gradu. Bolje nego skuter . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakis 154 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno je bolji od skutera. A da li je mali, ne znam. Zena i ja smo proslo leto s njim obisli i grcku i crnu goru a nismo bas sitni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakis 154 Napisano Maj 12, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...