strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan uh ... sad sam malo nestrpljiv da vam pokažem razlike između "prljavih" i čistih dijelova... pa preskačem jedan dio.... ali vratit ću se i na njega... ventili ... klipovi cilindri 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan auu, svaka cast majstore :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan i onda je to sve lijepo čisto i spremno za sastavljanje ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ja inače volim malo dramatizirati... pa sve to lijepo onako poslagati za slikanje ... i onda mislim da ako je to meni lijepo da je svima lijepo ... ovo su glavni ležaji .. od radilice naravno .. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan pa još malo foto sešna... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste za, ja bih prešao na sređivanje glave... šta kažete na to ? Ja sam mišljenja da motor treba pustiti da DIŠE punim plućima... pa zašto za onda ugušiti sa uskim kanalima, kad isti mogu biti veći ... zubarski alat dušu dao ... (ok ok ..nije baš zubarski, ali liči) malo s jedne strane, pa malo sa druge.. i tako malo po malo ... prvo na grubo pa onda to isto, ali malo finije ... (prsti mi utrnuli ..... ) ovo sam radio par dana... Pa onda još finije ... ovdje sam i žuljeve nabio ... :lud: da bi to onda ovako izgledalo ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan kad je to napokon bilo gotovo... trebalo je i ventile ubaciti nazad .... ali prije toga ide frezanje siceva (dosjeda ventil), pa šlajfanje na grubo, pa na fino ... za frezanje ventila postoji specijalni alat i bez toga se jednostavno ne može .... a s ovim treba biti izuzetno pažljiv jer se stvari mogu bespovratno oštetiti .. Za šlajfanje također postoji specijalni alat, ali bez njegase može... ja ga imam, pa sam ga i koristio .. A onda i samo šlajfanje ... :takoje: uz korištenje paste za šlajfanje ventila razlika između ušlajfanog i neušlajfanog ventila... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan evo i par slika iz samog procesa šlajfanja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 16, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pitanjce malo - sta se postize prosirivanjem kanala? I kojih kanala? Nastavi, izuzetno zanimljivo sredjivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanjce malo - sta se postize prosirivanjem kanala? I kojih kanala? Nastavi, izuzetno zanimljivo sredjivanje proširivanje kanala (usisnih i ispušnih) izduvnih jelte ... ... služi upravo kako sam i napisao ... da motor lakše diše.. tj. to je friziranje mašine... da bolje ide.. kroz proširene kanale ulazi veća količina smjese (gorivo zrak) i samom tim dolazi do veće snage ITD .. ali to najbolje da ti objasne ovi koji znaju, a ne ja... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par slika onog glupog klizača zbog kojeg sam ustvari sve rastavljao ... sreća pa nije u lošem stanju ... evo i ovog drugog.. tj. prednjeg a ovdje ov stoji ... sunce li mu njegovo .. znam da je nepristojno prstom pokazivati... ali šta sad da radim ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan daj da vas pitam jel ko vidio ovakav tank protektor ? :neznam: imam par komada za prodati, pa ako nekom treba... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ako nekog zanima... ima tu i par filmiće... a vezani su za dosadašnje poslove... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Februar 16, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam se odusevio kada si poceo da postavljas temu,reko mogu i da naucim nesto.Sada sam se smorio,od svega ovoga sto si sve uradio ja znam jedino motor da operem kao ti Salim se naravno,jos jednom dubok naklon 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 16, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel sve u toleranciji? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Bio bi red to početi i sastavljati .... ako sam šta zaboravio napisati, napisat ću naknadno ... sve čisto, oprano, nauljeno, namazano, prestrašeno i nalupano ... pa ajmo, komad po komad .. ili kako kažu, zrno po zrno, pogača... blok, mjenjač, ulazna i izlazna osovina sa piramidama klipnjače treba vratiti na radilicu.... i to sve lijepo zateći kako treba a zatim sem ože reći da je nešto i kompletirano ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Jel sve u toleranciji? Kad već pitaš ... da je bolje, nebi valjalo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan došlo je na red ubaciti i klipove na klipnjače, pa sve zajedno u cilindre... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan napokon je došao red da se i glava stavi na tijelo ... ... pa sve u fazu ... pa naštelati ventile... ajooooj ... posla ko u priči ... A sada i štelanje ... sa malo specijelnog alata... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ala si ga udesio, alal vera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan jes vidio vraga.. a ? ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 16, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces kukavice crna kad bude gotovo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Februar 16, 2011 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bilo mnogo detaljnije nego sto sam se nadao...Alal vera na trudu i strpljenju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1849 Napisano Februar 16, 2011 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan U jbt, od ovog mosh se rikne. A steta sto si mu zafarbao tu zutu felnu, tako mu je dobro stajala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan hajde dalje majstore ,da nam ne bude dosadno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...