miljanpravnik 5 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem deo oznacen na slici, mada je to mozda nemoguce naci, al ajde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja celu takvu masku komplet novu sa nosacima i sijalicama cena 40e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja celu takvu masku komplet novu sa nosacima i sijalicama cena 40e Hvala na ponudi, cena je sasvim ok ali ja imam ostatak maske(sve sem ovog gornjeg vizira), pokusacu da ga nadjem negde a ako ne bice to novi model (bez vizira) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan napravi pa ušrafi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postoji i ta opcija, ako budem nasao identican gornji deo onda bih mogao da odnesem da se izlije ali bez kalupa ce tesko neko moci da je napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Moze i bez kalupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Februar 12, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze al ja neznam ako neko ima neku ideju nek javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...