R1 il nijedan 4 Napisano Mart 4, 2011 WWW.motoklubmuzlja.com, 11 postova Lokacija: Mužlja/Zrenjanin Motocikl: YAMAHA R1 Prijavi odgovor kao problematičan Možete da računate i na moj doprinos kao i u prethodnim akcijama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Samo da napomenem da akcija napreduje bolje nego ikad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 19, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Можеш слободно да нас информишеш.....чешће... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 20, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo dovoljno cesto. Akcija napreduje savrseno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano Mart 31, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo svi. Akcija tece, dosta toga je vec odradjeno i dogovoreno. Samo malo dobre volje i to je to.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Mart 31, 2011 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, nije još mnogo vremena ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 31, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Momci, radite pravu stvar, svaka čast. Na žalost ne mogu da prisustvujem, ako može neka pomoć iz mog kraja ili "na daljinu", tu sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, nije još mnogo vremena ostalo Trudimo se druze, sve ide po planu tako da ocekujemo da se necemo obrukati pred decom, a naravno ni pred svima koji budu dosli da svojim ucescem doprinesu da ova akcija bude sto vise nalik na proslogodisnju....Hvala na podrsci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Momci, radite pravu stvar, svaka čast. Na žalost ne mogu da prisustvujem, ako može neka pomoć iz mog kraja ili "na daljinu", tu sam. Hvala na podrsci... Svaka pomoc je dobro dosla, pa makar bila i kao moralna podrska. Vazno je da znamo da nismo sami i da humanost nije ostala negde pored puta... Ako neko iz tvog kraja bude imao prilike i zelje da nam se pridruzi, da se 23.04. malo provoza do Zrenjanina, rado cemo vas docekati, a bice tamo i ,,kasica prasica,, kao i prosle godine, pa ko koliko moze i ako moze. U svakom slucaju svi bajkeri velikog srca su dobrodosli.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4886 Napisano April 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan alexanto ekipa dolazi ako se baš nešto neodložno ne ispreči... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano April 9, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan alexanto ekipa dolazi ako se baš nešto neodložno ne ispreči... Dobro dosli... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano April 13, 2011 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako.Posto je ostalo jos oko 10-ak dana do same akcije da napisem sta se desava.Za sad je sakupljeno oko 20 hiljada dinara samo od ljudi okupljenih oko akcije,a ocekujemo uplate od Zrenjaninski moto klubova koji su se takodje odazvali akcije.Mesto odrzavanja akcije je obezbedjeno (Zrenjaninsko izletiste motel,samo jos da utanacimo vreme i da nas posluzi vreme kao i prosle godine i to bi bilo to Jos jednom vas pozivamo sve da dodjete,necete se pokajati Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 283 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 447 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovom prilikom i ja pozivam sve drugare da dođu, iz Bg to je taman da se motori zagreju, a obećavamo pasulj kvaliteta bar kao prošlogodišnji. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano April 17, 2011 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Muzljanci (moto klub Muzlja da ne bude zabune posto ih ima 2 :-) kao i uvek prvi povukli loptu i prilozili juce 8000 dinara za akciju Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano April 17, 2011 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovom prilikom i ja pozivam sve drugare da dođu, iz Bg to je taman da se motori zagreju, a obećavamo pasulj kvaliteta bar kao prošlogodišnji. da nisam tada na putu za Toscanu, sigurno bih "zapalio" za Zrenjanin....žao mi je što neču uspeti.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan ev i ovde da pohvalim inicijativu ,ja bi krenuo iz NS ali me malo mrzi sam da se vozim pa ako neko zei drustvo do tamo ja se prijavljujem. i da napomenem.ne vozim R i ne volim da jurcam za nekim pa ako je neko za laganicu neka se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano April 20, 2011 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovom prilikom i ja pozivam sve drugare da dođu, iz Bg to je taman da se motori zagreju, a obećavamo pasulj kvaliteta bar kao prošlogodišnji. da nisam tada na putu za Toscanu, sigurno bih "zapalio" za Zrenjanin....žao mi je što neču uspeti.... Jos malo pa ce ti ovde postati domaci vidim ja Srecan vam put,a bice jos akcija pa se vidimo Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano April 20, 2011 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovom prilikom i ja pozivam sve drugare da dođu, iz Bg to je taman da se motori zagreju, a obećavamo pasulj kvaliteta bar kao prošlogodišnji. da nisam tada na putu za Toscanu, sigurno bih "zapalio" za Zrenjanin....žao mi je što neču uspeti.... Jos malo pa ce ti ovde postati domaci vidim ja Srecan vam put,a bice jos akcija pa se vidimo Pozdrav Sigurno se vidimo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano April 22, 2011 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigao je napokon i taj dan,dan uoci akcije.Pokloni su kupljeni,zapakovani i cekaju u kombiju znak za polazak,pice se hladi,a pasulj se polako sprema. Skup je sutra na motelu oko 10h,mada cemo mi biti tamo vec posle 8h posto treba da se montira sator i klupe,pa ako je neko za juternju gimnastiku nek navrne.Polazak za Alternativu je oko 11h,ici cemo istom rutom kao i prosle godine.Do dece bi trebalo da stignemo oko pola 12h,ako sve bude ok.Posle predaje paketica i poklona idemo nazad na motel gde nas ceka pasuljce i druzenje To je ukratko to,sutra su najavili oko 25C tako da nemate ni jedan razlog da se ne provozate i dodjete na jedno lepo druzenje Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano April 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Trudiću se da nekako dođem iako sam juče prvi put seo na motor posle više od 3 meseca Znam da će sve biti na nivou i uspešno kao i prošle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 283 Napisano April 22, 2011 Svrati ponekad, 447 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Trudiću se da nekako dođem iako sam juče prvi put seo na motor posle više od 3 meseca Znam da će sve biti na nivou i uspešno kao i prošle godine Rajko, bilo bi mi jako drago da dođeš! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano April 22, 2011 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Trudiću se da nekako dođem iako sam juče prvi put seo na motor posle više od 3 meseca Znam da će sve biti na nivou i uspešno kao i prošle godine Rajko, bilo bi mi jako drago da dođeš! Takodjer,taman da iskoristis priliku da isprbas Deauvilla i probas Stevin pasulj Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano April 23, 2011 (promenjeno) lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Drugari šta reći,svaka čast!Bilo je super druženje i vožnjica ako izuzmemo ovaj vetar! Pozdrav i vidimo se na drumu! P.S. Evo i par mojih slika. Promenio April 24, 2011 član CAJA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano April 23, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo u cemu je caka? Prosle godine toliko BJB-ovaca, a ove godine ni jedan. Ne znam samo sto, a ove godine pasulj bio jos bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano April 23, 2011 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan napiso sam pa sam obriso j.... objasniću ti na nekom drugom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...