kizaaa87 0 Napisano Februar 10, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz Svim Bajkerima... Ja sam iz okoline Petrovca na Mlavi. Ime mi je Aleksandar... Za sada Vozim Suzuki Dr650Rse -- a inace vozim od svoje 10god Veliki pozz svima.... Zelim vam Mnogo predjenih kilometara na svojim Ljubimcima :takoje::takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Februar 11, 2011 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan dobro nas nasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...