Mikka 431 Napisano Februar 10, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Malo nosena, uglavnom je nosila moja devojka (ja je nosio 2x) velicina 52 sa protektorima i uloskom. Cena 250e i menjam je samo za pare ! evo malo slika trenutnog stanja jakne ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 10, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvih slika nema ni u Dainese katalogu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 10, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nece da plate 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ниси их ни питао! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 10, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ниси их ни питао! Da znas 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Скупо плаћаш своју ненаметљивост! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 11, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Скупо плаћаш своју ненаметљивост! Hmmm Mislis da sam preterao ?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Za koju je visinu jakna otprilike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 12, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Za koju je visinu jakna otprilike? ja sam 178cm, 75kg i taman mi je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам је пробао и мени одговара. Висок сам 180 и тежим 80кг. Да немам готово исту јакну за ту кинту се не бих размишљао! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Februar 13, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg ja sam malo preko 190 )) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 13, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan E jbg ja sam malo preko 190 )) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 15, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veske 43 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Vtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan jesi li zainteresovan za menjajne za novu dainese,broj 46,kosta oko 380,jos etiketa nije skinuta..meni je mala.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 16, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan jesi li zainteresovan za menjajne za novu dainese,broj 46,kosta oko 380,jos etiketa nije skinuta..meni je mala.. Samo za kes ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 16, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan posle vikenda ću da te zovem, ako se kockice slože jedan drugar bi je probao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 17, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jaoo ljudi, uzimajte ovo, bio sam danas u Dainese prodavnici u Newport Beach-u, u LA, znate li bre kolike su cene? Pobegao sam glavom bez obzira! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 17, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Даинезе је скуп, али потпуно оправдано! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Mart 17, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam je....vrhunska jakna.Ni preko za tu lovu ne moze se naci.. Na zalost kinta namenjena za to ode na drugu stranu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 17, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Узалуд чекаш ову моју, Жиле! Нећеш је дочекати! Сва сам ставио на добош, али њу не дам! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 17, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Даинезе је скуп, али потпуно оправдано! Ma apsolutno se slazem, ali 550+ $ za neku bezveznu tekstilnu jaknu, eeeej! Za one kozne nisam smeo ni da pitam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan Za jaknu,da li je jos altuelan oglas? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 20, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 24, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dajmilaneze pala cena na 200e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...