Evil_Zo 8 Napisano Maj 29, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Eh, posto sam sebe opremio, dodje red i na motor. Zamjenske plastike i race gume ce malo da pricekaju, mozda do sledece sezone, vidjecemo jos... ali velik dio pored toga je zavrsen. Uzeo sam Genuine Yamaha bocne slajdere: Izgledaju fenomenalno, odlicno su se uklopili uz motor i uopste ne bodu oci. Da ne znate da ih imam ne bi ih ni primijetili. Morao sam uzeti bas Yamahine jer je za moj motor potreban aluminijumski nosac koji se kaci na ram jer nema mjesta da se slajderi zakace direktno. I ispadoh jos zadovoljniji. Morao je sa desne strane da se malo obrusi dio plastike da bi sve to lijepo leglo. Koliko me to samo boljelo, sve do trenutka dok Farbach nije preuzeo stvar svoje ruke :prayer: Marko, hvala dje cuo i dje ne cuo! :prayer: Ispalo je malo je reci - fenomenalno! :kul: Poslusavsi savjet Malog Cace uzimam i slajdere zadnje viljuske: Uzeo sam takodje Genuine Yamaha. Isto su dobro uradjeni i pogotovu mi se svidja ovaj aluminijumski distancer jer na njega mogu da kacim zadnji stender sa onim viljuskicama. A kad smo vec kod stendera, tu su: zadnji sa dodacima: prednji sa dodacima: Oba su marke Bike Lift, jako sam zadovoljan izradom i izgledom. Zadnji sa viljuskicama treba da mi stigne ovih dana, prednji je vec tu... Ono oko cega sam imao najvise muke i pokidanih zivaca su gume, e pa i tome je dosao kraj, nasao sam ih, KONACNO! U pitanju su Michelin Pilot Power 2CT (to je bas ono sto sam toliko i trazio): Evo i Colin Edwardsa na dan kada je testirao 2CT na svojoj Yamahi M1: E sada, da bi sve to stalo na motor morao sam da obnovim i alatke, tako da sam uzeo jedan odlican set: i komplet od dva moment kljuca (neki to zovu kilo kljuc): Za opsjeg 4-24 Nm Za opsjeg 24-206 Nm Slike svega ovoga na mojoj masini ovih dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 29, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke na kupovini!!!! Samo, zaboravio si najvaznije!!!! Neku kadicu za ulje da ti ne prlja garazu kada ti dodju ovi sektasi na servis :) :twisted: :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 29, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke na kupovini!!!! Samo' date=' zaboravio si najvaznije!!!! Neku kadicu za ulje da ti ne prlja garazu kada ti dodju ovi sektasi na servis :) :twisted: :roll:[/quote'] #-o Ijao da, znao sam da mi nesto fali, idem odmah sjutra to da pribavim :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si platio gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci ovaj alat, izgleda da je Yoman bio u pravu za novi servis..:P.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 29, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke na kupovini!!!! Samo' date=' zaboravio si najvaznije!!!! Neku kadicu za ulje da ti ne prlja garazu kada ti dodju ovi sektasi na servis :) :twisted: :roll:[/quote'] #-o Ijao da, znao sam da mi nesto fali, idem odmah sjutra to da pribavim :mrgreen: I uzmi neke finije rukavice; mozda ti dodje i neki bolji motor na servis osim sektaskog oficijelnog vozila :) :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 30, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan I uzmi neke finije rukavice; mozda ti dodje i neki bolji motor na servis osim sektaskog oficijelnog vozila :) :roll: Ma sstrujo' date='kad budesh prestao da chukeljash po tastaturi znacu da se vozish...a kad vec budesh pocheo da se vozish,napravi turu od par hiljada kilometara na [i']Hitlerovom oficijalnom vozilu[/i]..pa mozzesh da se ukljuchish u konverzaciju oko menjanja ulja kod mene..i to na donju pipu! :wink: Do tada... Lazo,super kupovina! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 30, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si platio gume? Dobio sam ih za 353 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aj pa Lazo, da te vidimo vise na toj stazi jebote!!! Ako posle svega na Grobniku ne oboris Rainey-evo vreme, nemoj ni da se vracas ovamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 30, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma svaka ti cast! Nisam ni sumnjao u izbor opreme,alata,a pogotovo guma. Daj vise da gledamo kako padaju ti rekordi! Da te dobro sluze gume,i da ti slajderi budu promasena investicija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Sve za pet, tvoja oprema, oprema za motor, jos samo da kupis motor... ja ti zelim da jedan dio opreme nikada ne iskoristis, eto toliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Tako se to radi. Bravo! E to je bajker. Prvo opremi masinu, pa onda daje lovu na sve ostalo. Ja potrosim para i para na kojekakve gluposti, garderobu izlaske, a na motor samo kad dodje vreme za neke zamene. To mi je veliki minus. Priznajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sstrujo' date='kad budesh prestao da chukeljash po tastaturi znacu da se vozish...a kad vec budesh pocheo da se vozish,napravi turu od par hiljada kilometara na [i']Hitlerovom oficijalnom vozilu[/i]..pa mozzesh da se ukljuchish u konverzaciju oko menjanja ulja kod mene..i to na donju pipu! :wink: Do tada... Lazo,super kupovina! :kul: Ako cemo vec tako licno Ako cemo porediti babe i zabe, tvoja makina je 1000ccm a moja 250... vidis razliku? A da zanemarimo i to, bas me zanima da li ce tvoja makina potrajati 57 godina? Znaci javi mi se za 56 godina pa da pricamo na tu temu S' druge strane, sto bi rekao Arhimed: "dajte mi oslonac i obrnucu, okrenucu svet"... u prevodu, da imam para ko sto nemam (pare nisu problem, para nema ) jer ja sam jos uvek student koji bi da se igra bajkera naustrb belog hleba pa jedem proju, mrsnu sa sirom (ce probas kad dodjes)) pa i ne smem da se uputim na malo vece puteve.. inace dok prodje ovaj period razrade i testiranja, smem poci njime na bilo koju destinaciju, samo da mogu finansijski da je ispratim A vozim se ja, evo vec sam se i nagrdio na drumu... Inace ima dobre i offroad karakteristike BMW Na stranu sve, to je sve sala, nije moj licni napad na tebe i tvoje motorce :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9536 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 4388 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan pa opremija si se nema sta...........i hvala bogu da i mene neko poslusa nesto ......... p.s. ja ti ni nesmem da kazem kakve kilo kljuceve ja imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9536 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 4388 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan http://buy1.snapon.com/catalog/item.asp?P65=&tool=hand&item_ID=68407&group_ID=17510&store=snapon-store&dir=catalog http://buy1.snapon.com/catalog/item.asp?P65=&tool=hand&item_ID=68406&group_ID=17510&store=snapon-store&dir=catalog http://buy1.snapon.com/catalog/item.asp?P65=&tool=hand&item_ID=68408&group_ID=17510&store=snapon-store&dir=catalog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 30, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Oooo sstrujo... ....dosho si iz vozznje! Nemo'da offujesh Lazici po temi,da te ne bi :bos: kilo kljuchem po glavudzi.. :smoke: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 30, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A Caca kako si surov,sad ce covjek da se primi pa da satare 1000 evra za kljuceve?! :wink: Nego Evile kad ce vise ta staza,nisi valjda uzeo one slajdere,ako ti ga neka stuha obori u Straje Baje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 31, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan http://buy1.snapon.com/catalog/item.asp?P65=&tool=hand&item_ID=68407&group_ID=17510&store=snapon-store&dir=catalog http://buy1.snapon.com/catalog/item.asp?P65=&tool=hand&item_ID=68406&group_ID=17510&store=snapon-store&dir=catalog http://buy1.snapon.com/catalog/item.asp?P65=&tool=hand&item_ID=68408&group_ID=17510&store=snapon-store&dir=catalog Zelim ovo :jecaj: ...Nego Evile kad ce vise ta staza' date='nisi valjda uzeo one slajdere,ako ti ga neka [b']stuha[/b] obori u Straje Baje? Nije mene strah ni njih ni staze vec taxista. Tako da je sve to namontirano zbog njih koji ce da me ruse na semaforima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 31, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojete Sstruju da dirate. Bez njega bi ovaj forum bio mnogo "mrsaviji". Bolje da ste njega stavili za urednika. Covek je stano tu - dezuran. Vec sam dao svoje misljenje za ovaj topic, al sam morao coveka da odbranim. Izvinjavam se za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9536 Napisano Maj 31, 2007 Drug član, 4388 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan A Caca kako si surov' date='sad ce covjek da se primi pa da satare 1000 evra za kljuceve?! :wink: Nego Evile kad ce vise ta staza,nisi valjda uzeo one slajdere,ako ti ga neka stuha obori u Straje Baje?[/quote'] mixa nagovorila me komsinica i eto kad nju slusam :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Maj 31, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mixa nagovorila me komsinica i eto kad nju slusam :roll: truli zapad, cepa se Snap-On i nista losije.... A mi ovde?? Go Lazo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 31, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan oh boze ovoliko svega za covjeka oji 50km dalje od kuce ne ode, i na miseluk u farmericama vozi , uzas , poklopishe nas ovi cafe raceri hahahahahahahahahhaha shalim se , volim ja brata moga junackog , jer kad uzme uzme brate valjano i kako treba, svaka cast kapa dolje !!!! jos da mi je malo obradit ovog veceg da postane coek i da se na tebe ugleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 31, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan oh boze ovoliko svega za covjeka oji 50km dalje od kuce ne ode' date=' i na miseluk u farmericama vozi , uzas , poklopishe nas ovi cafe raceri hahahahahahahahahhaha...[/quote'] :mrgreen: :mrgreen: ' date=' jer kad uzme uzme brate valjano i kako treba, svaka cast kapa dolje !!!! [/quote']Moj naklon i za odabir opreme i za sam pristup svemu od opreme do savladavanja tehnika voznje. Evile :prayer: :prayer: Veci ga i ovako goni za dvojicu. mixa nagovorila me komsinica i eto kad nju slusam Pokazaces mi je kad budem gore,da joj ja dvije iza usi sa tim moment kljucem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 31, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan :shock: kako se opremio brate mili... svaka cast junace, i sto Mixa rece... da bogda nikad ne testirao taj dio opreme waaaaay to gooooo Evil edit: javljaj kako se ponasaju te 2CT gume, jer mi se cini kao odlicna solucija da malo sporije trosim ove moje nesrecnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 31, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan :shock: kako se opremio brate mili... svaka cast junace' date=' i sto Mixa rece... da bogda nikad ne testirao taj dio opreme waaaaay to gooooo Evil[/quote'] eo ti ugledaj se malo na coeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...