boom 45 Napisano Februar 8, 2011 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi dijelovi za Yamahu Super Tenere 92 god. Karike, vodilice ventila, gumice ventila ... Gdje se moze nabaviti. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 8, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bera,ili sale trstenik, ja preko njih sve to uzimam,mada sam zadnji put kod bere pazario, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boom 45 Napisano Februar 8, 2011 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neki kontakt telefon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 8, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan sale trstenik 037715130 bera 0628240866 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boom 45 Napisano Februar 8, 2011 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...