Negotinac 1 Napisano Februar 8, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gsf 400 Prijavi odgovor kao problematičan Moje ime Je Srdjan,dolazim iz Negotina ali trenutni radim i studiram u Beogradu. Kupio sam Suzukia GSF 400 (Bandit) posle duge stednje, pa se nadam da cete mi pomoci na neka pitanja ako ih budem imao. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Srđane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Februar 8, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini za pitanja, uvek ce se naci neko ko zna i ima volju da ti odgovori. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...