Jump to content

Moto Zajednica

Prava zimska waterproof jakna

Recommended Posts

• U prolazu, 21 postova

Na prodaju je moja zimska jakna kupljena pre dve godine u HEIN GERICKE platio sam je 240e.Jakna je marke CYCLE SPIRIT nemacke proizvodnje (www.cycle-spirit.de)ima zimski ulozak postavu koja se moze skidati ,naravno nepropusta vlagu i hladnocu(waterproof)u cega sam se licno uverio jer sam je koristio za voznju ATV-ea zimi po snegu.Ima svih pet protrktora (laktovi ramena ledja),moze se spojiti sa pantalonama ima cibzar na donjem delu ledja ,steznike na rukavima i oko pojasa i nepromocive dzepove (wasserdicht tashe) Jakna je u perfektnom stanju nikakvu manu nema,sto se vidi i po cickovima da nisu ucebani da su kao novi ,da su boje jarke nisu izbledele,da nigde nije ishabana,nema nijednu fleku niti masnocu od lanca i slicno ,sto bi se reklo prakticno nova,a i nebila jer sam je obukao jedno 10puta i to samo zimi na planini kada sam se vozio po snegu a ostatak godine stojala u plakaru.Mislim da je supruga jednom oprala ili nijednom posto nije bilo potrebe nije dobila musice blato masnocu ni slicno jer je jako malo nosena.

E sad najvaznije velicina je 3XL

duzina rukava mereno sa gornje strane od savova ramena 70cm

sirina ramena od sava do sava 55

duzina rajferslusa 64cm+kragna

po meni jakna je ca visinu od 180-190cm u zavisnosti od konstitucije

Ovu jaknu ko kupi nece se pokajati posto je stvarno kvalitetna i dobro stiti od hladnoce vetra i vlage.

cena jakne je 80e sto je trecina nove jakne koliko sam je platio.

Ako imate neka pitanja u vezi jakne javite se na pp

zadnja cena jakne 60e!!!

post-5452-0-78175400-1297108038_thumb.jpg

post-5452-0-24427500-1297108097_thumb.jpg

Promenio član drivesistem

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Prijatelju poslao sam ti PP još juče ujutru. Ajde budi ljubazan pa pogledaj u "sanduče" i odgovori mi.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja