drivesistem 12 Napisano Februar 7, 2011 (promenjeno) U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju je moja zimska jakna kupljena pre dve godine u HEIN GERICKE platio sam je 240e.Jakna je marke CYCLE SPIRIT nemacke proizvodnje (www.cycle-spirit.de)ima zimski ulozak postavu koja se moze skidati ,naravno nepropusta vlagu i hladnocu(waterproof)u cega sam se licno uverio jer sam je koristio za voznju ATV-ea zimi po snegu.Ima svih pet protrktora (laktovi ramena ledja),moze se spojiti sa pantalonama ima cibzar na donjem delu ledja ,steznike na rukavima i oko pojasa i nepromocive dzepove (wasserdicht tashe) Jakna je u perfektnom stanju nikakvu manu nema,sto se vidi i po cickovima da nisu ucebani da su kao novi ,da su boje jarke nisu izbledele,da nigde nije ishabana,nema nijednu fleku niti masnocu od lanca i slicno ,sto bi se reklo prakticno nova,a i nebila jer sam je obukao jedno 10puta i to samo zimi na planini kada sam se vozio po snegu a ostatak godine stojala u plakaru.Mislim da je supruga jednom oprala ili nijednom posto nije bilo potrebe nije dobila musice blato masnocu ni slicno jer je jako malo nosena. E sad najvaznije velicina je 3XL duzina rukava mereno sa gornje strane od savova ramena 70cm sirina ramena od sava do sava 55 duzina rajferslusa 64cm+kragna po meni jakna je ca visinu od 180-190cm u zavisnosti od konstitucije Ovu jaknu ko kupi nece se pokajati posto je stvarno kvalitetna i dobro stiti od hladnoce vetra i vlage. cena jakne je 80e sto je trecina nove jakne koliko sam je platio. Ako imate neka pitanja u vezi jakne javite se na pp zadnja cena jakne 60e!!! Promenio Februar 8, 2011 član drivesistem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Februar 8, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan zadnja cena jakne 60e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17554 Napisano Februar 9, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju poslao sam ti PP još juče ujutru. Ajde budi ljubazan pa pogledaj u "sanduče" i odgovori mi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...