vasic 0 Napisano Maj 28, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan DANA 27, 28 i 29 jula odrzace se III MOTOKONCENTRACIJA BRCKO 2007 u organizaciji MC SILVER WINGS svi su dobrodosli a oni koji su bili prosle godine neka pricaju kako je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 29, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gdje pravite? Na kojoj lokacij? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo brate! :biker: :bouncefire: :gitarista: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija je ista kao i prethodnih godina ja dolazim obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider 3 Napisano Maj 30, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Ljeljenča Prijavi odgovor kao problematičan Gdje pravite?Na kojoj lokacij? Na izlazu iz Brckog prema Bijeljini iza benzinske pumpe(ako organizatori nesto ne promijene).Vidimo se ..Pozdrav Silver Wings-ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano Maj 30, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan lokacija je stara odnosno poligon za polaganje vozackih ispita AMD Brcko na izlazu iz Brckog prema Bijeljini kod benzinske pumpe AGROPETROL za sve blize informacije kontaktirajte LETA 0038765587995 ili VASIC 0038765516244 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano Jul 8, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan ljudi posto se skup blizi da vas napomenem da ste svi pozvani ,u subotu nam pjevaju Divlje Jagode molim jos jednom da nas podrzite i dodjete u sto vecem broju (pogotovo MC iz Srbije mislim da smo zasluzili) provod je zagarantovan. Jos jednom veliki pozdrav za sve bajkere MC SILVER WINGS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jul 8, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan MC"IL PARADISO" ISTOCNO SARAJEVO JE KOD VAS U NAJJACEM SASTAVU.DOLAZIMO BRACI SILVERIMA NA SKUP JER SU MOMCI ZA DESET,A PROVOD JE KOD NJIH UVJEK GARANTOVAN,BAR JE TAKO BILO DO OVIH GODINA,A SIGURNO SE NISTA NIJE PROMJENILO!!!POZDRAV SILVERIIII!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2902 Napisano Jul 8, 2007 Drug član, 2784 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan MC Srem naravno dolazi !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano Jul 9, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav MC IL PARADISO i MC SREM očekujemo vas kao i sve ostale pozdrav svima od MC SILVER WINGS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano Jul 24, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prijavim da je sve spremno za skup ocekujemo vas veliki pozdrav od MC SILVER WINGS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Jul 27, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Dobar skup i dobri prijatelji !VREDI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex 2 Napisano Jul 27, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugu predsedniku Slavetu i kompletnoj ekipi pozdrav iz Nisa od doktora. Nazalost ja ne mogu da dodjem dezuram ali stizu Conkici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jul 27, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan IL PARADISO je vec u Brckom,zvali su me i za petak kazu da je OK.Ja cu se nateci,pa cu ujutro sa prijateljom,autom do brace SILVERA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Jul 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo super,odavno se nisam ovako proveo na skupu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neno 4 Napisano Avgust 2, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Raska-Bg-Banja Luka Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan Nema se vremena!!! BRCKO-ODLICAN SKUP-svaka cestitka. Hoce li biti koja slika ili CD posto sam ja napravio vrlo malo? :-\ ???. Evo nekih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sladjo 0 Napisano Avgust 3, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan dobar skup,jeftino pivooo,jagode zna se vec stari su to lisci znaju svoj posao,osim sto su malo ukakili balavci koji zamisljaju da su metalci pa se ubise od sutiranja i dizanja prasine ispred stejdza,ali valjda drugacije nemogu biti u centru paznje,no, bilo je dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...