proka_sm 28 Napisano Februar 5, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan ***PRODAJEM MOTOKATALOG "LOUIS" ZA 2011-tu GODINU. ŠTAMPAN NA KVALITETNOM PAPIRU NA 1140 STRANA... u njemu naravno sve sto moze da vam padne na pamet a da ima veze sa dvotočkašima... cena 5 eura (500 dinara) ***KATALOG "POLO" ZA 2011-tu GODINU. ŠTAMPAN NA KVALITETNOM PAPIRU NA 720 STRANA... u njemu takoše sve vezano za dvotočkaše... kacige, rukavice, protektori, moto odeća, moto obuća, kamp oprema, torbe, koferi, cirade za motore, delovi , tuning... cena 5 eura (500 dinara) Kontakt: OBA KATALOGA SU PRODATA!!! (imam samo po jedan primerak) 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Februar 6, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nije u redu da prodajes kataloge koje u luis i polo dobijas besplatno,jer ja sam u Frankfurtu,i bio sam u obe prodavnice,katalozi su na gomilama i kostenlos,odnosno besplatni.na ovu besparicu nije lepo da tako zaradjujes na drugarima. 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 176 Napisano Februar 6, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan pa kad si tamo donesi i podeli forumasima! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 6, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan hahah sjajno evo prodajem paletu luis kataloga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan e pa havarisani ideja ti nije losa,kad dodjem u srbiju donecu stotinak kataloga i besplatno deliti,to jest po nabavnoj ceni. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...