bdada 14794 Napisano Februar 27, 2019 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Cuti mogao si i dete dobiti, vidis da je danas sve moguce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 627 Napisano Februar 27, 2019 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 413 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je bolje samo da nadjes neku plaviju temperaturu svetla. Lepa bela nekako sofisticiranije dodje. Preporucujem da kad menjas sijalice, da diodu za duga svetla ne menjas ili da je nekom folijom zatamnis, jer smeta nocu kad jako sija. Bar je kod mene to bio slucaj. Evo sema temperature svetla: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17267 Napisano Februar 27, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2399 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neka tema za nas sto nemamo trenutno motor ''sta ste uradili na svom automobilu, biciklu, traktoru, kombajnu'' i sl? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Februar 27, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Automobili manje vise, poljoprivredna mehanizacija bi bila zanimljiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22242 Napisano Februar 27, 2019 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Motorcyclist je napisao: Pa ja sam Dides da se predstavis prvo! Kako red nalaze... Pozdrav Hard, ja nisam ni primetio drugo ime, navikao na avatar... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17236 Napisano Februar 27, 2019 Integrisan, 5091 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Februar 28, 2019 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan On 27.2.2019. at 19:48, BokyBoy je napisao: Jel ima neka tema za nas sto nemamo trenutno motor ''sta ste uradili na svom automobilu, biciklu, traktoru, kombajnu'' i sl? , a za "REEBOK Clasic 43" veeliki + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 28, 2019 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Planiram uskoro, lako i jeftino. Vrv plava boja posto ljubicastu ne mogu naci za sada.Ставиш плаву и биће ти овако љубичасто Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17236 Napisano Mart 1, 2019 Integrisan, 5091 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Bice 99% plava samo da se nakanem da uradim, odvojim dan za rasturanje taman da plastiku sredim i far. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 1, 2019 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Неће ако је и код тебе наранџаста пластика као на примеру приложеном изнад. Плава лед иза наранџасте пластике даје љубичасто Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17236 Napisano Mart 2, 2019 Integrisan, 5091 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam bice (kupicu plavu), nesporazum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 2, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo ralicu, oprao od blata i masnoća, prešmirglao, popunio ogrebotine, nabacio osnovnu, čekam da se osuši pa da prešpricam... super. . Žena navalila da sredjujem dvorište... Pa nisam lud da mi propadne ovakav dan čeprkajući grančice i gluposti 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Mart 2, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Kljuc u bravu i kacigu na glavu Nije bilo zimskog sna, ni za aku niti bilo sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Mart 2, 2019 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio šelnu na auspuhu, zamenio sijalice na poziciji, oprao mašinu i prošao tehnički bez problema :-)Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 65 Napisano Mart 2, 2019 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio novu tablicu i nalepnicu, kljuc u bravu i otvorio sezonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Mart 3, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Montirao ralicu koju sam ofarbao pro preporuci@Slammer, a kod majstora kog mi je preporucio@sashac.Hvala obojiciI da, napravih krug po bg-uSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 627 Napisano Mart 3, 2019 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 413 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Odma drukše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 3, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, m.milivojevic je napisao: Montirao ralicu koju sam ofarbao pro preporuci@Slammer, a kod majstora kog mi je preporucio@sashac. Hvala obojici I da, napravih krug po bg-u Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13001 Napisano Mart 3, 2019 Ne silazi, 7433 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svašta. Klik na link. Potreban savet za bušenje rupa na upravljaču. Problematiku sam napisao na kraju posta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8599 Napisano Mart 3, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Menjao juče svećice. Komplikovan ZZR. Da nije bio šuriken da mi.pomogne, teško da bih završio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13001 Napisano Mart 3, 2019 Ne silazi, 7433 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Klošari iz "Kawasakija", mnogo mrzim njihov način demontiranja rezervoara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Mart 3, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Alekre je napisao: Klošari iz "Kawasakija", mnogo mrzim njihov način demontiranja rezervoara. Rezervoar se lako skine, ali muke nastaju kada treba vratiti kutiju za filter vazduha, ili rasturiti pola oklopa pa otkačiti usisnike vazduha. Ceo dan posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13001 Napisano Mart 3, 2019 Ne silazi, 7433 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mene nervira zbog creva i šelni. Pogotovo kada ostare creva, teško je naći kvalitetna zamenska. Nije loše da kupe brze spojke. Generalno oduvek sam mrzeo kada ti treba tipa 10 min za kućište filtera ali pre toga moraš da raščupaš pola motora 2 sata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22242 Napisano Mart 3, 2019 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Xexexeee, na mojoj Kawi em brze spojke na crevima, em ne moras skidati rezervoar prilikom zamene filtera vazduha... (samo se podigne donji kraj rezervoara). Kawa ima sve sto sam hteo, "stik" bobine znaci eliminisani kablovi, kvalitetne el. kontakte (svi u dzekovima sa gumicom), ubrizgavanje sa step motorom koji kontrolise klapne (citaj, potrosnja pri mojoj voznji ispod 4L)... Ali, uvek ima ali... Ugao nogu suvozaca kao na R1! Subruga bas "pati" nazad, posto je trcala maratone i polu maratone istrosila se hrskavica u kolenima, na poslu a prilikom pokazne vezbe slomi levo koleno u vojnim cokulama broj 42 (ona nosi 36 inace), kupujemo "magnumke" ali kada dolaze glavesine to nije formacijski jel" te... Desni skocni zglob slomila u Bugarskoj i tako nastavila sa operativnim radom gde je nasa 250-ta raketna jedinica uzela prvo mesto u takmicenju (bojno gadjanje ciljeva, zemlja/vazduh, poligon Sabla) Ala odluta ja u temi covece! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Mart 3, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, N.F.S. je napisao: na mojoj Kawi em brze spojke na crevima, em ne moras skidati rezervoar prilikom zamene filtera vazduha Upravo sam o tome i govorio u rubrici o alatu, Džaba mi alat kad mi treba ceo dan da dođem do svećice. A najviše volim pristupačne i otvorene motore, čas posla oko svega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...