Jump to content

Moto Zajednica

Rasprodaja moto imovine

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion

Ćao druže, treba mi korman, žmigavci, eventualno sedište i ako još nešto od delova imaš za CB450SC Nighthawk ili univerzalno da paše.

Pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion

Ćao druže, treba mi korman, žmigavci, eventualno sedište i ako još nešto od delova imaš za CB450SC Nighthawk ili univerzalno da paše.

Pozdrav

Da, i štop svetlo :)

• U prolazu, 29 postova

Pozdrav

Da, i štop svetlo :)

Nazalost nemam nista od toga :takoje:

• Svrati ponekad, 381 postova
  • Motocikl: Suzuki GS500E

"MZ ETZ 251 nekompletan, u delovima - (agregat, točkovi, teleskopi, volan, kočnice itd...)"

Interesuje me paljenje (ako je elektronsko),karburator(ako je kompletan),točkovi(sa osovinama i onim drangulijama odbojnici ili odstojnici) i volan(ako su pravi),

• U prolazu, 29 postova

"MZ ETZ 251 nekompletan, u delovima - (agregat, točkovi, teleskopi, volan, kočnice itd...)"

Interesuje me paljenje (ako je elektronsko),karburator(ako je kompletan),točkovi(sa osovinama i onim drangulijama odbojnici ili odstojnici) i volan(ako su pravi),

Naravno da je elektronsko i bukvalno je novo, karburator sam prodao, zadnji tocak imam kompletan ima i gumu, prednji je sa diskom i samo malo kriv( da se nacentrirati) i volan je dobar :takoje:

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja