Charuga 769 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Trebam pomoc.... znam fda je bilo na forumu ali nemogu da nadjem... Dakle plastificiranje u Beogradu.....gde???? HVALA unapred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Februar 3, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj mog druga Zokija u Sremčici, ima firmu za proizvodnju metalnog nameštaja i dobru liniju za plastifikaciju. http://www.virgo.rs/kontakt.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Vidi u Zemunu kod autobuske stanice GSB-a, prvoj u Cara Dušana na brdu, posle prvog semafora iz smera centra grada, kod Medicinske škole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidi u Zemunu kod autobuske stanice GSB-a, prvoj u Cara Dušana na brdu, posle prvog semafora iz smera centra grada, kod Medicinske škole. to ti je dijamatović, tu nema leba. ovo u sremčici isprobao pre nedelju dana (ugnjavio iksela) plastificirao poluge brisača. ispalo dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kad smo kod cara dušana, čini mi se da je član jolollo tamo a bavi se time, može se naći pretragom. nego iskoči mi nešto sa guglanja o zemunu jel neko voljan da proveri: http://www.ramplastifikacija.rs/srp/plastifikacija.php ha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 3, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 29 novembar iza ktitora.. gde je bio klub dolar..pa dole u podrumima.. smesno jeftino, ja radio kresice letos.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 3, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan A u vojvode Stepe, preko puta studentskog doma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1955 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zemun, ulica izmedju Metroa i obuce Beograd, preko puta Retenzije, prva vrata (musava, siva od plastifikacije) sa desne strane. Radi (od kad otvori) pa do oko 4-5. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Februar 3, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zemun, ulica izmedju Metroa i obuce Beograd, preko puta Retenzije, prva vrata (musava, siva od plastifikacije) sa desne strane. Radi (od kad otvori) pa do oko 4-5. Miloša Bandića 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja drugara koji radi u lestanima ali se mozes naci sa njim i u gradu da mu das sta treba da se uradi. Meni je radio felne i delove rama. Sale 060/010-06-06 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Mart 31, 2011 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan 29 novembar iza ktitora.. gde je bio klub dolar..pa dole u podrumima.. smesno jeftino, ja radio kresice letos.. Plastificiraju sta treba za smesne pare.... Cak mogu da savijaju i vare metale (neke osnovne usluge). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano April 24, 2011 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan A u vojvode Stepe, preko puta studentskog doma? Ima ih i dalje. Ja sam radio kod njih plastifikaciju držača za Ivanov vizir za moj Kymco Vitality. Brzi, kvalitetni, profesionalni, ubi bože jeftini. Za svaku preporuku SZR ZA PLASTIFIKACIJU KECMAN I SINOVI Adresa: Vojvode Stepe 335-a (u dvorištu), Batajnički put 23 (EI-IHIS), Zemun Telefon: 011/397-0018, 190-955, 064/111-4220 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Septembar 28, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Plastificiranje ara, Zemun novi grad, blizu okretnice 15. Prijatan gospodin, cene korektne. Plastificirao sam rukohvat za horenta i naplaceno je 300 dinara. Boja je metalik sa perlicama. Rekao je da bi plastifikacija felne kostalo 15 eura komad. Uslov je da mu donesete ispeskiran deo. Zoran.0641257221 http://www.spacemedia.rs/ara/naslovna.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WeLoveDesign 0 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Evo kontakti i povoljni majstori za peskiranje i plastifikaciju u Beogradu: PESKIRANJE - SZTR Lolić (ili Lalić tako nešto) Jovanke Radaković 54, Mirijevo 064/0081229 , 011/3435578 PLASTIFIKACIJA - BiomPlast , Višnjićeva 16 (OP Stari grad, Dorćol) 064/1254814 , 011/2624-686 Rađen je bicikl, tj. aluminijumski rama tako da to imate u vidu što se cene tiče, peskiranje je izašlo 1000din, a plastificiranje 1500din s tim što je dva sloja praha u boji nanosio i dva puta sve stavljao u peć da se zapeče... Rezultati rada se mogu videti na ovom linku: http://www.welovedesign.rs/restauracija-bicikla-farbanje-ili-plastifikacija/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Maj 22, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan To dva puta nanosenje i pecenje kod plastifikacije samo pravi haos,ili iz prve da se uradi kako treba ili na peskarenje pa nanovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Jul 20, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se što dižem staru temu ali bolje nego da otvaram novu. Imam kineski čoper. Kupljen je nov. Pošto je kvalitet materijala slabiji, želim da ga sačuvam od korozije. Da li može da se uradi plastifikacija rama, felni, kormana i svih metalnih delova osim agregata? Da li bi to funkcionisalo zbog visokih temperatura motora? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jul 20, 2019 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Možeš sve da isplastificiraš na kinezu i da ga mumificiraš on će ti istruliti ispod toga. Pomiri se sa tim da voziš kineza i uživaj, ne troši pare i živce na ulaganja koja ne vode nigde, bolje štekaj te pare pa kupi pravi motor. 1 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Jul 20, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, Darko Floyd said: Možeš sve da isplastificiraš na kinezu i da ga mumificiraš on će ti istruliti ispod toga. Pomiri se sa tim da voziš kineza i uživaj, ne troši pare i živce na ulaganja koja ne vode nigde, bolje štekaj te pare pa kupi pravi motor. Nema potrebe za ovakvim razgovorom. Kinez je solidan motor, nije kao Japanac ali je dobar. Metal je metal bez obzira koje nacionalnosti bio. Ako se plastificira zbog čega bi trulio ispod? Meni se ovaj motor dopada, velik je, ima dobre performanse za moje potrebe i pošto sam ga kupio novog želim da ga sačuvam. To podrazumeva ulaganja. Za polovnog Japanca starog 20-30 godina ne želim da dajem pare, a za novog nemam pare. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv@n 30 Napisano Jul 21, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo. I mene zanima šta sve može da se plastificira na skuteru ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jul 21, 2019 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, qwerty12345 je napisao: Nema potrebe za ovakvim razgovorom. Kinez je solidan motor, nije kao Japanac ali je dobar. Metal je metal bez obzira koje nacionalnosti bio. Ako se plastificira zbog čega bi trulio ispod? Meni se ovaj motor dopada, velik je, ima dobre performanse za moje potrebe i pošto sam ga kupio novog želim da ga sačuvam. To podrazumeva ulaganja. Za polovnog Japanca starog 20-30 godina ne želim da dajem pare, a za novog nemam pare. Nisi ti mene razumeo, ne vredjam ja ni tebe ni tvoj motor, samo sam imao kineza i znam o cemu govorim, pokusavao sam da napravim nesto upotrebljivo i na kraju ga prodao lepog i nekvalitetnog. U svakom slucaju postujem tvoj izbor i placam pice gde god da se vidimo na drumu. Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1907 Napisano Jul 21, 2019 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je Floyd. Imao sam i ja kineza. Metal jeste metal ali postoje metali a postoje i metali. Kinezi definitivno koriste nekvalitetnije, jeftinije legure a to se ispoljava najpre na ovaj nacin koji ti opisujes 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Jul 21, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, qwerty12345 je napisao: Za polovnog Japanca starog 20-30 godina ne želim da dajem pare, a za novog nemam pare. Bez uvrede, ali polovan japanac star tideset godina je bolji, (čitaj mnogooo bolji od bilo kog kineza). Uostalom, zato je i izdržao tolike godine, i ide dalje, a ako se normalno ophodimo prema njima, još toliko će 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv@n 30 Napisano Jul 21, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ne još jedan tema "čiji je veći". Neka svako kupi i vozi šta mu se sviđa.Dajte komentare za plastificirnje i zaštitu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Jul 21, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, qwerty12345 je napisao: Izvinjavam se što dižem staru temu ali bolje nego da otvaram novu. Imam kineski čoper. Kupljen je nov. Pošto je kvalitet materijala slabiji, želim da ga sačuvam od korozije. Da li može da se uradi plastifikacija rama, felni, kormana i svih metalnih delova osim agregata? Da li bi to funkcionisalo zbog visokih temperatura motora? Hvala unapred. Hajde, ja ću probati da ti odgovorim na drugi način. ˝ Plastifikacija ˝ ili bojenje bojom u prahu se izvodi tako što se na bojeni predmet nanosi boja u prahu a zatim se ta boja ˝ zapeče ˝ u velikoj rerni na negde između 180 i 200 °C. Dakle, tvoji obojeni predmeti će bez problema izdržati zagrevanje od tople mašine. E sada, ekonomska opravdanost poduhvata koji ti želiš da izvedeš je nešto sasvim drugo. Moj predlog je da dobro razmisliš i staviš na papir koliko ti se ceo poduhvat isplati. Ovo podrazumeva rasklapanje celog motora, bukvalno do poslednjeg šrafa, zatim uklanjanje postojeće boje do golog metala i tek onda ponovno bojenje. Ogroman posao, koji ako budeš radio sam, će trajati dosta dugo a ako budeš angažovao nekoga da to odradi umesto tebe će koštati dosta. Ja sam ove zime farbao agregat na mom motoru. Pošto sve radim sam ( i mehaniku - rasklapanje i sklapanje agregata a i samo farbanje ) nije me preterano koštalo ( oko 50 - 60 € ) jer sam platio samo boju. A ceo poduhvat je trajao oko 2 - 3 meseca ( svaki dan po 1 - 2 sata ) jer se mora i živeti mimo ovog hobija. A u pitanju je bilo samo farbanje agregata. Ti bi da zagrizeš u mnogo veći poduhvat. Dobro razmisli i dobro se proračunaj koliko ti se cela priča isplati. Ipak odluka je samo tvoja. Pozdrav i sa srećom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Jul 21, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Koliko gledam cene na internetu plastifikacija je mnogo jeftinija od farbanja, 6€ po metru kvadratnom. Koliko ukupno kvadrata ima ram, korman, blatobrani,rezervoar, auspuh i sisi bar? Neka je 10 kvadrata, to je 60€. Sa peskarenjem neka je 100€. Mada ne planiram ceo motor odjednom, prvo auspuh, zatim i ostali delovi jedan po jedan, što zavisi od finansija. Agregat ne planiram da farbam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...