svestenik 193 Napisano Februar 3, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, pitanje je gdje u BG-u ima kupiti poluge za demontazu guma, zvao ciku sa buvljaka i on kaze da nema trenutno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 3, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sto mora u Beogradu? Naruci iz Louisa od bilo kod dobavljaca, mislim da je reda 7-8 e po pajseru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan imam ja pajser na prodaju ! 42 eur ~pdv _garancija 60 mjeseci ! zvati posle 18 h !! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Februar 3, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo neka sala ? 42e pajser ??? Garancija na parce gvozdja ? Negde sam proitao da mali uniorovi pajseri ima da se kupe u Jeep komercu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo neka sala ? 42e pajser ??? Garancija na parce gvozdja ? Ако је са ПДВ-ом није много! Било је у Џип комерцу претпрошле године, не зна да ли сада имају, али ево телефона па може да се провери! 011.26.30.839 011.26.30.753 Oво су бројеви радње и Карађорђевој... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Februar 3, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ако је са ПДВ-ом није много! Mozda je automatizovan pa sam menja gumu, onda vredi Ja imam male pajsere iz louisa, skoro menjao obe gume njima i rade posao. U svakom slucaju jaci su od alu felni na motoru. Ne secam se koliko su kostali, ali nisu bili skupi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Februar 3, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Sto mora u Beogradu? Naruci iz Louisa od bilo kod dobavljaca, mislim da je reda 7-8 e po pajseru. Sad sam u Beogradu za vikend i onda me nema opet ne znam ni sam koliko, a u Banjaluci nema ljudi koji dovoze iz Louisa. A trebaju mi poluge da bi montirao gume. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio u Merkuru na Mirijevskom bulevaru Unior pajsere, ali se ne secam koliko sam ih platio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Februar 5, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Rijesio problem, nasao sam ih na buvljaku. Ako nekog interesuju kratke iz Louisa, ima ih u Biker House-u u Tosinom bunaru, ugledao sam ih u povratku sa buvljaka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rijesio problem, nasao sam ih na buvljaku. Ako nekog interesuju kratke iz Louisa, ima ih u Biker House-u u Tosinom bunaru, ugledao sam ih u povratku sa buvljaka. kolko para na buvljaku a kolko u Tošinom bunaru? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Februar 5, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Rijesio problem, nasao sam ih na buvljaku. Ako nekog interesuju kratke iz Louisa, ima ih u Biker House-u u Tosinom bunaru, ugledao sam ih u povratku sa buvljaka. kolko para na buvljaku a kolko u Tošinom bunaru? U Tosinom bunaru zaboravio pitati a na buvljaku (pre)platio, 35cm duzine, 1250 din komad. Imaju tri razlicita tipa, najjeftinije, koje izgledaju ko kasika za cipele sa ruckom kostaju 950 din, iduca je 35 cm duzine 1250 din i druga isto 35 cm duzine 1750 din, valjda je materijal drugaciji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VULKAN 16 Napisano Februar 5, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Jakovo-Beograd Motocikl: VN 900,,NSU PRETIS 1960. Prijavi odgovor kao problematičan U Tosinom 1050din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Februar 6, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan U Tosinom 1050din Eh, da nisam otisao na buvljak prvo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14502 Napisano Februar 6, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo neka sala ? 42e pajser ??? Garancija na parce gvozdja ? pa sve zavisi sta radis sa njim, ako obijas katance na buticima isplati se investicija u alat, ne skidaju svi gume sa pajserom. a bogami bilo je i par situacija u saobracaju kada bi dao 100 eura za dobar pajser pored sedista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...