Licko 0 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Futog Motocikl: Riya Spider Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav...Treba mi frajlauf (jednostrani lezaj) za Apriliu Tuarega 600 Wind... Ako neko zna da li pase od nekog drugog agregata...Mere su : spoljna 62,unutrasnja 46 i sirina 12.5mm... A kavez nosi 18 valjcica... I jos da kazem sve je ok samo mi se cesto desava da se rastavlja opruga koja drzi valjcice... Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Februar 3, 2011 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan I svaki put kad se rastavi ona opruga treba skinuti rezervoar, poklopac zupčastog remena, remen,remenice, deklo itd.To je da poludis.Imao sam prilike vise puta to da rastavljam jer sam imao takav isti motor.Trajnije rjesenje je bilo kad sam onu oprugu zamijenio novom koju sam izvadio iz nekog semeringa i ta opruga je bila istog precnika i obima kao i orginalna.Međutim treba imati u vidu da se ona orginalna opruga malo rastegla i da bi ova zamjenska trebala biti malo kraća i da čvršće drzi valjčiće.Znam naravno da je najbolja opcija kupovina novog frajlaufa ali kad sam ja prije 11 godina imao taj motor dio je bio veoma skup i inače tesko sam dolazio do djelova.Pozdrav kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siki b 2 Napisano April 3, 2012 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan pasuje od MZ 500 R ima isti motor ko aprilia. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...