Džoni Šova NBG 1 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Beograd, prvi blok Fontana. Motocikl: Piaggio Typhoon 50. 2010 god. Boja-Crna. Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, zovem se Nikola, imam 21 godinu i stanujem na Novom Beogradu. Oduvek sam želeo da vozim nekog dvotočkaša ali do nedavno mi to nije polazilo za rukom zbog finansijske situacije. Onda mi je uleteo neki posao i sve što sam zaradio dao sam u skuter. Ostao sam i dalje u dugovima ali bar znam zašto. Nisam neki veliki znalac ali ovde ću sigurno nešto naučiti i saznati. Vozim Piaggio Typhoon od 50 kubika i već mi rastu apetiti Uskoro krećem sa pitanjima, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav matori,dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Februar 3, 2011 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao komšija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 3, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džoni Šova NBG 1 Napisano Februar 4, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Beograd, prvi blok Fontana. Motocikl: Piaggio Typhoon 50. 2010 god. Boja-Crna. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodošlici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Februar 5, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti pitaj, saznaces sve sto te bude interesovalo. Dobrodosao Nidzo, i kad izadjes iz dugova da kupis neko vece motorce, pa na put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...